Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5CL-ADB-A - Opinie o produkcie
06.07.2024, 14:00
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 5CL-ADB-A ze sklepu THE-FRC.is
09.07.2024, 00:41
Don’t forget to review us ! It’s very important for new clients to read how strong it’s my products…!
29.09.2024, 12:11
5CL ABD a
W postaci jak by żółto brązowej mazi.
Tu zdecydowałem się odrobinę do lufki i tytoniem ogień.
Jest moc ale niema takiej co przy 5f.
Tutaj dałem około z10 razy większa dawkę tej mazi niż prochu 5f .
Czas działania z godzinę bardzo wjeżdża na ciało nic się nie chce ale jednocześnie jest banan na twarzy
Duże gastro żadnego badtripa ani krzywych masz co mi się podoba .
Narazie testy zakończone czas na regenerację.
W postaci jak by żółto brązowej mazi.
Tu zdecydowałem się odrobinę do lufki i tytoniem ogień.
Jest moc ale niema takiej co przy 5f.
Tutaj dałem około z10 razy większa dawkę tej mazi niż prochu 5f .
Czas działania z godzinę bardzo wjeżdża na ciało nic się nie chce ale jednocześnie jest banan na twarzy
Duże gastro żadnego badtripa ani krzywych masz co mi się podoba .
Narazie testy zakończone czas na regenerację.
01.10.2024, 11:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2024, 11:33 przez SztywnyMisza.)
Tak prezentuje się sort 5cl jest to żółta lekko może pomarańczowa? Maź czy chuj wie jak to tam nazwać i tak po czasie zmieniło mi się go w ciecz xD.
Miałem robić liquid ale jakoś mi się odechciało mogłem flighta też poprosić może by dorzucił ale zapomniałem.
Elegancko się rozpuszcza jak 5f nie było problemu w sumie to już było cieczą XD
Maczanka 1:25 again (!) Normalni ludzie niech robią z 1:40 bo się pokaracie . Normlanie daje radę spalić kiosowke ale to pewnie przez to że jakaś tolerka jeszcze po tym 5f zostało ale pizda jest konkretna na granicy odcinki jak się przesadzi po spaleniu lufy solo występuje konkretna dysocjacja i odrealnienie od świata ciężko się chodzi i coś tam beblota ale nie tak żeby świadomości stracić pewnie bez tolerki odcina odrazu produkt polecam w chuj jak zresztą caly sklepiki
Dzięki za możliwość testów
01.10.2024, 11:45
Ten 5cl to palilem proch w szludze aby posmakowalem chemia zgon xD.
Nie zawsze ale fajne kanna inne niż 5f bo 5f gleba a 5cl to jeszcze szło się tych cieszyć.
Nie zawsze ale fajne kanna inne niż 5f bo 5f gleba a 5cl to jeszcze szło się tych cieszyć.