Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5cffef3e0d***.site12*.m*
06.07.2024, 14:24
sklep GBL
Co o tym myślicie? Utopiona kasa będzie z góry czy warto spróbować? Za 115?
Co o tym myślicie? Utopiona kasa będzie z góry czy warto spróbować? Za 115?
Detox jest jak Yeti - wszyscy o nim mówią, a nikt Go nie widział
06.07.2024, 14:57
To jest strona, której bez zgody admina nie można "reklamować" na forum. Według mnie 100% scam.
Przecież na hypku jest legitny vendor z GBL.
Przecież na hypku jest legitny vendor z GBL.
06.07.2024, 15:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.07.2024, 15:28 przez Attenborough.)
Dzięki, Maniek za ochronienie mnie przed wsparciem zbója.
Rzeczywiście, na hypku jest coś nowego - chyba warto spróbować.
Rzeczywiście, na hypku jest coś nowego - chyba warto spróbować.
Detox jest jak Yeti - wszyscy o nim mówią, a nikt Go nie widział
site123.com to darmowy hosting.
Jak właściwa nazwa strony jest subdomeną, czyli link jest w takim formacie abcdef.nazwastrony.pl, to sprawdzajcie samą domenę "nazwastrony.pl" bez tego prefiksu - subdomeny abcdef. Jeśli wyskakuje wam że to darmowy hosting stron, to absolutne pewne że to wałek. Niby to brzmi oczywiście ale widziałem sporo ludzi pytających czy jakieś gówniane "sklepy" na darmowych hostach są legitne itd. więc jak widać nie każdy wie.
Jeśli ktoś nie jest w stanie wyłożyć 200 złotych na hosting stronki z domeną na rok, to na pewno nie jest poważnym vendorem.
Jak właściwa nazwa strony jest subdomeną, czyli link jest w takim formacie abcdef.nazwastrony.pl, to sprawdzajcie samą domenę "nazwastrony.pl" bez tego prefiksu - subdomeny abcdef. Jeśli wyskakuje wam że to darmowy hosting stron, to absolutne pewne że to wałek. Niby to brzmi oczywiście ale widziałem sporo ludzi pytających czy jakieś gówniane "sklepy" na darmowych hostach są legitne itd. więc jak widać nie każdy wie.
Jeśli ktoś nie jest w stanie wyłożyć 200 złotych na hosting stronki z domeną na rok, to na pewno nie jest poważnym vendorem.