Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Podbicie dopaminy
26.07.2024, 18:48
ktoś wspominał tu kiedyś o faseracetamie, ale nie wiem, czy to w kontekście dopaminy
27.07.2024, 12:11
podepnę się, gdzie/jak zdobyc w/w substancje? Bardziej bym celował w te z apteki aniżeli nepa od v.
27.07.2024, 22:18
Sertralina, u mnie działa cuda
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
27.07.2024, 22:32
27.07.2024, 22:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.07.2024, 22:42 przez KoneserTanichWin.)
(27.07.2024, 05:17)SUbWAY napisał(a): Metylofenidat.
Metylofenidat jest substancją czynną m.i.n. w leku "medikinet" - przepisywanym na ADHD. Niestety w polsce nawet dla ludzi z diagonozą jest bardzo ciężko dostępny, pracowałem z ziomkiem któremu dopiero w 4 aptece i to na zamówienie udało się dostać lek.
(27.07.2024, 22:32)boro napisał(a): Jak to zdobyć?
Idź do psychiatry i udawaj problemy z ekspresją emocji, bądź przybity, powiedz że coś cię gnębi (co ma znaczenie, np utrata ważnej pracy) a szczegółnie problemy z poczuciem zadowolenia. Na pewno pod żadnym pozorem nie proś o konkretną substancję - kiedy zaproponuje ci jakiś lek który ci nie odpowiada możesz powiedzieć że w przeszłości próbowałeś terapii z nim i było kiepsko (psychiatrzy ogólnie będą mieć wgląd na leki z przeszłości więc z tym ostrożnie)
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
27.07.2024, 22:48
KoneserTanichWin niby jakie to ma uzasadnienie medyczne, przyjmowanie SSRI w celu podniesienia krótko/długotrwałego* podniesienia poziomu dopaminy w organizmie? jakby, no nie rozumiem. To, że na Ciebie działa, to nie znaczy, że to akurat musi być bezpośrednio od sertraliny