Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolor, waga, gęstość?
Wpadłem na ciekawy pomysł aby wymienić się doświadczeniami. Napiszcie proszę według was:
Od czego jest zależna waga względem objętosci (gęstość specyfiku). Niekiedy sorty są mega drobne(małe objętosciowo) - a waga sie zgadza i na odwrót jakie są wasze spostrzeżenia?
Kolor! to nad czym chyba każdy się spotkał - zółte/brązowe/inne ciemne to albo zanieczyszczone albo mocny sort albo chujowy. Jak jest według was a moze ktoś z was ma rzeczywistą wiedze a nie domysły?
Liczę na konstruktywną i owocną wymiane doświadczeń
Od czego jest zależna waga względem objętosci (gęstość specyfiku). Niekiedy sorty są mega drobne(małe objętosciowo) - a waga sie zgadza i na odwrót jakie są wasze spostrzeżenia?
Kolor! to nad czym chyba każdy się spotkał - zółte/brązowe/inne ciemne to albo zanieczyszczone albo mocny sort albo chujowy. Jak jest według was a moze ktoś z was ma rzeczywistą wiedze a nie domysły?
(01.08.2024, 17:30)boro napisał(a): Wpadłem na ciekawy pomysł aby wymienić się doświadczeniami. Napiszcie proszę według was:
Kolor! to z czym chyba każdy się spotkał i kazdy z nas sie zastanawial- zółte/brązowe/inne ciemne to albo zanieczyszczone albo mocny sort albo chujowy. Jak jest według was a moze ktoś z was ma rzeczywistą wiedze a nie domysły?
01.08.2024, 23:37
Kolor jest głównie zależny od czystości produktu (np duszek otwarcie mówił że 3-cmc cola (brązowe) było po prostu po chujowej syntezie i dlatego sprzedawał taniej)
Co do gęstości nie mam pojęcia bo nie mam takiej wiedzy chemicznej natomiast chętnie poczytam
Co do gęstości nie mam pojęcia bo nie mam takiej wiedzy chemicznej natomiast chętnie poczytam
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
02.08.2024, 10:58
A miał ktoś tak że towar zrobił się pomarańczowy/brazowy i jebie jakby masłem ??
02.08.2024, 11:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2024, 11:51 przez Czeslawo.
Powód edycji: lit.
)
Mglus808
Tak się dzieje jak towar ma styczność wysoką temperaturą oraz wilgotnością.
Pamiętam lata temau jak przypadkowo gdzieś zapodziała mi się samara bodajże z hexem, to jak otworzyłem woreczek musiałem wylać do zlewu, bo wszystko było płynne i w kolorze brązu...
10g ulubionej substancji poszła zamiast w nos to w rury.
Tak się dzieje jak towar ma styczność wysoką temperaturą oraz wilgotnością.
Pamiętam lata temau jak przypadkowo gdzieś zapodziała mi się samara bodajże z hexem, to jak otworzyłem woreczek musiałem wylać do zlewu, bo wszystko było płynne i w kolorze brązu...
10g ulubionej substancji poszła zamiast w nos to w rury.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !