Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co chciałbyś w sobie zmienić? 02/08/24
02.08.2024, 18:08
Szczerze to chyba nic już. Dzięki życiu zmieniłem się diametralnie i porównując do siebie sprzed jakichś 5 lat jestem jak ktoś totalnie inny.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.08.2024, 18:10
Na pewno rzucić szlugi i zdobyć więcej cierpliwości, z jednym i drugim mam od lat problem
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
02.08.2024, 22:10
cierpliwość podkręcić, stety lub nie, ale to jest trening na całe życie, a nie szkolenie u cwel-coach'a
tbh z roku na rok co raz lepiej
tbh z roku na rok co raz lepiej
03.08.2024, 04:46
Kurczę, z tą cierpliwością to mam to samo.
Chciałbym też mniej przeklinać, być bardziej otwarty na ludzi, jestem również zbyt ufny, za dużo biorę na siebie a moja duma i honor nie pozwala mi przełamać się do pewnych kwestii pomimo, że już dawno wybaczyłem. To ostatnie boli najbardziej a nie wiem czy kiedykolwiek uda się to zmienić, choć nauczyłem się z tym żyć.
No jest co zmienić, oj jest...
Zacznij wozić go na teczce jak wąż ogrodowy 😎
Chciałbym też mniej przeklinać, być bardziej otwarty na ludzi, jestem również zbyt ufny, za dużo biorę na siebie a moja duma i honor nie pozwala mi przełamać się do pewnych kwestii pomimo, że już dawno wybaczyłem. To ostatnie boli najbardziej a nie wiem czy kiedykolwiek uda się to zmienić, choć nauczyłem się z tym żyć.
No jest co zmienić, oj jest...
(02.08.2024, 18:32)Bogdan Boner napisał(a): Długość siusiaka :c
Zacznij wozić go na teczce jak wąż ogrodowy 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.08.2024, 08:09
Co bym chciał zmienić? Na pewno odbudować pewność siebie i zacząć czerpać radość z małych rzeczy.