Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zamówił narkotyki paczką
08.08.2024, 13:27
Jeżeli się nie mylę to wedle polskiego prawa nie ma obowiązku otwierania drzwi bagietom o ile nie mają nakazu wejścia na chatę, wystarczy trochę się kurwa zorientować (chyba że się mylę i pojebało mi się z prawem innego państwa)
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
08.08.2024, 13:33
(08.08.2024, 13:27)KoneserTanichWin napisał(a): Jeżeli się nie mylę to wedle polskiego prawa nie ma obowiązku otwierania drzwi bagietom o ile nie mają nakazu wejścia na chatę, wystarczy trochę się kurwa zorientować (chyba że się mylę i pojebało mi się z prawem innego państwa)
No bez nakazu nie musisz wcale ich wpuszczać xD
08.08.2024, 13:35
No to elegancja francja i panowie bagieciarze mogą sobie pogadać między sobą, dopóki nie masz obowiązku wstawienia się na komendzie/wizyty w chacie jak masz prokuratora czy coś to get prosta piła'd i mogą jechać na hot-dogi na orlenie a nie zajmować twój czas
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
08.08.2024, 14:05
Lajf, moze nie ma judasza wbudowanego w drzwi a panowie poprostu zapukali hahahaxd ja to bym na jego niejscu jakkbym ich zobaczyl szybko wysypal towar do kibla i po kłopocie
08.08.2024, 14:54
Z tymi nakazami wjazdu to są takie jaja że chuj wystarczy że ktoś coś o tobie szeptnie słówko dla psów i już mają podejrzenie żeby ci wjechać na przeszukanie.
Jeżeli znajdą coś ciekawego to prokurator wystawia im papier wstecz że mieli taki nakaz to są kurwy jebane
Jeżeli znajdą coś ciekawego to prokurator wystawia im papier wstecz że mieli taki nakaz to są kurwy jebane
Be objective and honest.