Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NU crystal
08.08.2024, 10:01
Widzę jakieś zarzucanie haczyka się zaczęło, post w Holandii o tym nowym specyfiku, teraz temat założony. Ciekawe
08.08.2024, 10:06
Ciekawe czy to kolejny wynalazek w podobie do BU i innych. Szukałem coś w necie, ale pewnie kiepsko szukam.
08.08.2024, 13:09
Nu nie widziałem jeszcze nigdzie ale u chińczyków jakieś ku-04, 4fm, cypv jest tylko bo bany są tam u nich więc pewnie będą jakieś nowe substancje się pojawiać na rynku. Nie mają nic dobrego do vapo.
Vp-2 dostało bana a to był zamiennik alfy u nich dobry do vapo podobno. Nie testowałem nigdy
Dostałem informację że ten Cypv mógłby się vapowac ale ciekawe jaka to moc
Trzeba poczekać na jakiś dobry zamiennik alfy
Vp-2 dostało bana a to był zamiennik alfy u nich dobry do vapo podobno. Nie testowałem nigdy
Dostałem informację że ten Cypv mógłby się vapowac ale ciekawe jaka to moc
Trzeba poczekać na jakiś dobry zamiennik alfy
09.08.2024, 01:29
This NU crystal is very popular in the US, like Florida and NY. About EU countries, Poland, Netherlands and France, etc, they sell well.
09.08.2024, 06:52
Admin wez wywal tego trolla i zamknij temat. Gość ma nick jak kanał na telegramie. A ta substancja to pewnie jakiś kolejny mix albo coś co on ma pod jedną nazwa a 5 Chińczyków ma to pod 5 nazwami albo 5 innych Chińczyków ma to jako 5 różnych substancji. Nie dajcie się robić w wała.
09.08.2024, 07:20
NU, BU, KU ITP to gówno wręcz gorzej niz gówno. I jak pisze kolega wyżej wystartowało to po banie w chinach na cannnabinoids. I to już bardzo dawno. Wiem bo do mnie tez pisali i spamowali na TG z tym syfem. Nie brać tego mordy bo to szkoda hajsu.
11.08.2024, 12:10
Kiedyś miałem okazję tego spróbować.a
Ale odmówiłem na łeb mi jeszcze nie padło.
Ale odmówiłem na łeb mi jeszcze nie padło.