Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wódka
18.08.2024, 08:31
Mamy już wątek "Piwko" więc pomyślałem o wątku na temat wódeczki. Jaką piliśmy, jak wrażenia, odczucia i skutki😀
Z mojej strony polecam pitą wczoraj Polną z Lidla. 23,99 pln. 38% 0,5 L.
W smaku dość "szorstka". Piłem w formie drinków z colą, ale tak jak mówiłem już kiedyś odnoszę wrażenie, że czasem te tanie wódki to po prostu wódka, bez żadnych poleprzaczy smaku itd. które mogą, kto wie, wpływać negatywnie na moc kaca. Poza 3 piwami w dzień i setką "żubra" na wieczór zrobiona połówka i dziś zero kaca, strucia, bólu głowy itd. serdecznie polecam 😎
Z mojej strony polecam pitą wczoraj Polną z Lidla. 23,99 pln. 38% 0,5 L.
W smaku dość "szorstka". Piłem w formie drinków z colą, ale tak jak mówiłem już kiedyś odnoszę wrażenie, że czasem te tanie wódki to po prostu wódka, bez żadnych poleprzaczy smaku itd. które mogą, kto wie, wpływać negatywnie na moc kaca. Poza 3 piwami w dzień i setką "żubra" na wieczór zrobiona połówka i dziś zero kaca, strucia, bólu głowy itd. serdecznie polecam 😎
18.08.2024, 09:18
Stock i to jedyna jaką toleruje. Inne mi nie podchodzą a tym bardziej nie źubrówka, którą strułem się będąc małolatem. Od tamtego czasu już jej nie ruszyłem czyli 6 lat już będzie.
18.08.2024, 09:23
Picia wódki unikam nie lubię mam poniej amnezje i jestem agresywny ale od czasu do czasu trzeba się napić wódeczki to gorzka żołądkowa
wudko wudko pozwul żyć byłaś piękną przeźroczysta a na imię miałaś czysta
wudko wudko pozwul żyć byłaś piękną przeźroczysta a na imię miałaś czysta
18.08.2024, 09:55
Jebać to ścierwo gdybym umiał pić ok raz w tygodniu spoko żytnia czy tam żubrówka czarna spoko ok ale nie jak musiałem kurwa codziennie pić jebać alko białe lepsze chociaż tak się nie zdycha jak po wódzie
18.08.2024, 13:45
Ciekawostka na wódce nie ma podanego składu z czego jest zrobiona.
Napoje o zawartości alkoholu wyższej niż 1,2 % objętościowo zwolnione są z ogólnej zasady, nakazującej wymienienie składników produktu spożywczego
Zastanawiające 🤨
Ja ostatnio piłem bolsa zwykłego polecam, na drugi dzień nie boli głowa Żubrówka czarna jest dobra, ogólnie celuje zawsze w średnie ceny bo po tych najtańszych straszny kac i ból głowy jest
Napoje o zawartości alkoholu wyższej niż 1,2 % objętościowo zwolnione są z ogólnej zasady, nakazującej wymienienie składników produktu spożywczego
Zastanawiające 🤨
Ja ostatnio piłem bolsa zwykłego polecam, na drugi dzień nie boli głowa Żubrówka czarna jest dobra, ogólnie celuje zawsze w średnie ceny bo po tych najtańszych straszny kac i ból głowy jest
18.08.2024, 15:19
Danzka w takim jakby termosie . Koniecznie zmrożona nie wygina mordy jak przy innych.
18.08.2024, 15:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2024, 15:31 przez voice.of.voiceless.)
ostatnio na 50te miałem maturę z polskiego + Pan Tadeusz, Żubrówka i Bohema
ta ostatnia najlepsze, koło 5 dycb
ta ostatnia najlepsze, koło 5 dycb