Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z kim z forum chciałbyś się spotkać i w jakim celu? 23/08/24
23.08.2024, 18:14
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.08.2024, 21:42
Ale żeście się rozpisali... A niech mnie dundel świśnie😎
To ja napiszę;
Na pewno z Beeniepatu
Posiąść choć część jego wiedzy z zakresu JAK ŻYĆ, uważam za bezcenne.
Z LOBO wybrać się na konkretny górski trekking - coś pięknego.
A na balety to tylko z Epsiakos 😎
To ja napiszę;
Na pewno z Beeniepatu
Posiąść choć część jego wiedzy z zakresu JAK ŻYĆ, uważam za bezcenne.
Z LOBO wybrać się na konkretny górski trekking - coś pięknego.
A na balety to tylko z Epsiakos 😎
NIE dla OPIO !!!
24.08.2024, 00:23
Z kot_kreskowy , bo mnie niesamowicie intryguje
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
24.08.2024, 06:51
Kolezko z Toba bym sie chetneispotkam kot_kreskowy pisze serio tak cztam co tam czasem piszesz nie zewszystkim sie zgadzam ale z tego co widze duza historia jakies spanie po domkach letniskowych itp jest mi to bardzo bliskie ale na szczescie juz dawno zamna a po drugie chciales mi pomoc kompletnie mnie nie znajac. Moze kiedys sie jakos uda ale bedzie ciezko bo to druga strona polski ale kto wie kto wie pozdro
24.08.2024, 08:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2024, 09:07 przez Lifeisbrutal.)
Jasne i logiczne, że z Escobar
A dlaczego? A tak o po prostu zajebać kreskę jakieś cmc i pogadać jak ludzie.
A dlaczego? A tak o po prostu zajebać kreskę jakieś cmc i pogadać jak ludzie.
Ze wszystkimi narko-pannami z forum, jednoczesnie i Lifeisbrutal Z kotkami na smyczy, poznac i pogadać, lajfik rowniez jako kamerzysta... Drugs sex & rock'n'roll
a tak ogolem...to wszystkich i wypadaloby... zrobic zlot gdzies w lesie nielegal nad jeziorkiem bibka zapoznawcza. ,muza i klefajstosy ;-)...i zgadywanie kto jest kto ;-)
Lifeisbrutal kot_kreskowy jako generalowie forummo, zbierac zolnierzy i make it happen ;-)
a tak ogolem...to wszystkich i wypadaloby... zrobic zlot gdzies w lesie nielegal nad jeziorkiem bibka zapoznawcza. ,muza i klefajstosy ;-)...i zgadywanie kto jest kto ;-)
Lifeisbrutal kot_kreskowy jako generalowie forummo, zbierac zolnierzy i make it happen ;-)