Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sklepy w UK Szkocja
30.09.2024, 04:33
Witam zacnych forumowiczów.
Od kilku lat mieszkam w UK/Szkocji. Ostatnio przydarzyło mi się zawieruszyć gdzies numer do swojego pewnego ziomka od władka.
Pamiętam jak jeszcze w 2012/2013/2014 roku niejednokrotnie robiłem srogie zakupy w Polsce u wujka kolka... Więc przypomniawszy sobie ten fakt, te piękne chwile, oraz biorąc pod uwagę sytuacje w której się znalazłem wbiłem czym prędzej na neta w poszukiwaniu stron ze wyciągaczami wilgoci, pigułkami piorącymi solami itd. Niestety czytając recenzje m.in na tym forum zorientowałem się że wiele aktualnych stron to oszustwa. Nawet jeśli znalazłem u was cos co wydawało by się legit to po skontaktowaniu się z kilkoma sklepami odpowiedziano mi że wysyłka do UK trwała by około miesiąc . To stanowczo za długo. Przechodząc już do swojego pytania.
Czy w UK są jakieś stacjonarne lub internetowe sklepy z tego typu asortymentem?
Lub czy może znacie internetowe sklepy europejskie ze względnie krótkim terminem wysyłki do UK? [magazyny usytułowane bliżej wysp]
A może jest tu ktoś kto również tak jak ja mieszka w uk i miał podobny problem; rozwiązał go będzie chciał mi pomóc
W razie co piszcie na Prywatną Wiadomosc.
Dziękuje
Nie ma w UK takich sklepow oficjalnie, mają tam mają absurdalnie restrykcyjne prawo od czasu ostatniego Psychoactive Substances Act (nie jestem pewien ale to chyba ten z 2016).
Ich przepisy wykluczają substancje na zasadzie "jeśli działa na osrodkowy uklad nerwowy = nielegalne", a nie wyrozniające je na podstawie struktury chemicznej jak w cywilizowanych krajach.
Jeśli jakis sklep usytuowany w europie (np w Holandii) pisze że wysyła do UK to to najprawdopodobniej wałek. Choc może są wyjatki, nie mówie dlatego że każdy, widziałem kiedys takich odważnych, ale to ogolnie bardzo mało prawdopodobne.
Sprzedawcy nie chcą wysyłać do uk i nie ma sie im co dziwić.
Poszukaj sprzedawców na torze z wysyłką z uk-->uk.
Ich przepisy wykluczają substancje na zasadzie "jeśli działa na osrodkowy uklad nerwowy = nielegalne", a nie wyrozniające je na podstawie struktury chemicznej jak w cywilizowanych krajach.
Jeśli jakis sklep usytuowany w europie (np w Holandii) pisze że wysyła do UK to to najprawdopodobniej wałek. Choc może są wyjatki, nie mówie dlatego że każdy, widziałem kiedys takich odważnych, ale to ogolnie bardzo mało prawdopodobne.
Sprzedawcy nie chcą wysyłać do uk i nie ma sie im co dziwić.
Poszukaj sprzedawców na torze z wysyłką z uk-->uk.
01.10.2024, 23:29
Dzięki mordo za wyczerpującą odpowiedz. Jeśli masz sprawdzone linki do tora lub jakieś alternatywy dla mnie daj znać na mranonymous2xx@gmail.com Ja własnie przeszukuje ale nie chce się nadziać