Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Forum? Czy spam? Odpowiedz sam :)
08.10.2024, 19:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 20:21 przez Inferno.
Powód edycji: ☘️
)
Witam i od razu pytam: dlaczego.
Dlaczego?
Ludzie wstawiający wątki na forum w dziale wiadomosci którzy robią
"kopiuj - wklej" mają większe 'nagrody' niż ludzie którzy tego nie robią?
Gdzie osoby które piszą same pomocne posty.
Nie mówię o tym, że nie wolno napisać "kiedy wróci 4mmc?" Oczywiście że nie wolno.
Ale tak kłuje w oczy ten spam wiadomości ze nie jestem w stanie przeboleć.
Bo powiecie mi tak jak usłyszałem na shoutbox: "sam możesz się wypowiadać na ten temat i nabijać posty"
Albo "ludzie ktorzy piszą posty pod tymi postami to to też samplarze"?
Nie! Kurwa.
Piszesz jeden wątek który naprawdę Cię zaciekawił a nie jeden z drugą piszecie co internet pokaże. 1
0-15 wątków na raz.
Dlaczego?
Ludzie wstawiający wątki na forum w dziale wiadomosci którzy robią
"kopiuj - wklej" mają większe 'nagrody' niż ludzie którzy tego nie robią?
Gdzie osoby które piszą same pomocne posty.
Nie mówię o tym, że nie wolno napisać "kiedy wróci 4mmc?" Oczywiście że nie wolno.
Ale tak kłuje w oczy ten spam wiadomości ze nie jestem w stanie przeboleć.
Bo powiecie mi tak jak usłyszałem na shoutbox: "sam możesz się wypowiadać na ten temat i nabijać posty"
Albo "ludzie ktorzy piszą posty pod tymi postami to to też samplarze"?
Nie! Kurwa.
Piszesz jeden wątek który naprawdę Cię zaciekawił a nie jeden z drugą piszecie co internet pokaże. 1
0-15 wątków na raz.
08.10.2024, 20:42
moderacja powinna mieć możliwośc teleportacji do takich gałganów, jak i również pacyfikacji gumową pałą po nogach, bez względu na płeć, raz drugi by się wszyscy nauczyli, razem ze mną
I jestem szykanowany cały czas.
DLACZEGO?
Mój temat:
https://dopal.org/showthread.php?tid=4536
Kolekcja Inferno trafił od razu praktycznie do działu "Luźne tematy" a takie jak:
Kolekcja S-N:
https://dopal.org/showthread.php?tid=1260
Kolekcja Kapitan:
https://dopal.org/showthread.php?tid=4266
Moje Kamyki:
https://dopal.org/showthread.php?tid=4150
Są w Dyskusje na luzie?
I wracając do tematu, tak jak mówię, czuję się szykanowany z tego powodu.
Inne tematy są normalnie w dziale w którym nabija się posty a u mnie nie można?
Bo moja "Kolekcja Inferno" nabiła w 6h można powiedzieć 2 strony wiadomości na forum?
A kopiuj-wklej jest okej?
08.10.2024, 22:44
Wątek "Kolekcja" jak sama nazwa wskazuje powinien zawierać wrzutki jakiegoś materiału do badań, tak jak to ma miejsce w przypadku wymienionych przez Ciebie tematów autorstwa S-N Mariolka czy Kapitan . U Ciebie jest 8 stron spamu, który zawiera zaledwie dwie czy trzy fotki jakiegoś materiału podchodzącego pod kolekcję. Wrzucanie filmików gdzie wybucha piec, zdjęć miejscówki czy zdjęcia swojego oka to ma być kolekcja? Kolekcja czego? Gdybyś wrzucał zdjęcia jakiegoś towaru do badań, to proste, że wątek nie zostałby przeniesiony. No i również mijasz się z prawdą pisząc, że Twój wątek został od razu przeniesiony. Otóż został przeniesiony dopiero po kilku dniach w momencie, gdy nie wrzucałeś tam żadnych zdjęć na temat, tylko jakieś filmiki, wrzutki z YouTube'a itp. Wejdź do swojego tematu i zobacz dokładnie co w nim jest...
Zrób wątek kolekcje, wrzucaj tam normalne zdjęcia na temat, to nie będzie problemu z przenoszeniem do Hyde Parku.
Zrób wątek kolekcje, wrzucaj tam normalne zdjęcia na temat, to nie będzie problemu z przenoszeniem do Hyde Parku.
08.10.2024, 22:52
kolekcja przeżyć inferno pod wpływem całej gamy przeróżnych przyspieszaczy, spowalniaczy, rozsmieszaczy...
08.10.2024, 22:53
Nie do końca się zgodzę.
Bo w innych kolekcjach są odpowiedzi na te tematy i niektóre odpowiedzi są odbiegające nawet.
To ja 1 post wstawiłem i może być też że są one wszystkie pod ten 1 post.
A wybuchający piec jak to napisałeś to właśnie skutki picia wódki....z clonami
Aj klony klony, te moje klony.
Bo w innych kolekcjach są odpowiedzi na te tematy i niektóre odpowiedzi są odbiegające nawet.
To ja 1 post wstawiłem i może być też że są one wszystkie pod ten 1 post.
A wybuchający piec jak to napisałeś to właśnie skutki picia wódki....z clonami
Aj klony klony, te moje klony.