Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wrocław. Mieszkańcy wypatrzyli, gdzie chowają narkotyki
19.10.2024, 08:54
Źródło: https://gazetawroclawska.pl/skrytki-dile...1-18885745
Dwaj mężczyźni zostali dziś przyłapani przez czujnych mieszkańców Szczepina na wyciąganiu narkotyków ze skrytki. Środki wykopali prosto z ziemi! Na miejsce wezwano policję. Zobaczcie, po czym można rozpoznać ich kryjówki.
W piątek (18 października) z dziennikarzami "Gazety Wrocławskiej" skontaktował się pan Adam [nazwisko do wiadomości redakcji]. Mieszkaniec wrocławskiego Szczepina przesłał nam zdjęcia dwóch mężczyzn, których chwilę wcześniej przyłapał na wyciąganiu narkotyków ze skrytek w ziemi.
Pan Adam opowiada, że zauważył ich, wyglądając przez okno. Dwóch mężczyzn stało w odległości kilku metrów od siebie i patrzyli w telefony. Jego uwagę zwrócił ten, który stał przy oknie naszego rozmówcy. Pan Adam myślał, że mężczyzna czeka na kogoś, ale zastanawiało go to, czemu od strony podwórka, a nie drzwi do klatki.
Pan Adam zaalarmował służby. Na miejsce przyjechało dwóch funkcjonariuszy. Czytelnik pokazał im miejsce, gdzie jeden z mężczyzn wykopał zawiniątko. Obok nich przeszła kobieta, która od niechcenia rzuciła, że "pod jej blokiem też chowają narkotyki", po czym, jak gdyby nigdy nic, poszła dalej.
Aleksandra Freus z Komendy Miejskiej Policji we Wrocławiu potwierdza, że funkcjonariusze otrzymali dziś (piątek, 18 października) o godzinie 9 rano zgłoszenie w tej sprawie.
Dwaj mężczyźni zostali dziś przyłapani przez czujnych mieszkańców Szczepina na wyciąganiu narkotyków ze skrytki. Środki wykopali prosto z ziemi! Na miejsce wezwano policję. Zobaczcie, po czym można rozpoznać ich kryjówki.
W piątek (18 października) z dziennikarzami "Gazety Wrocławskiej" skontaktował się pan Adam [nazwisko do wiadomości redakcji]. Mieszkaniec wrocławskiego Szczepina przesłał nam zdjęcia dwóch mężczyzn, których chwilę wcześniej przyłapał na wyciąganiu narkotyków ze skrytek w ziemi.
Cytat:- Kilka dni temu rozmawiałem z sąsiadką. Pytałem jej, co tam sadzi przy chodniku, że cały czas jest rozgrzebane. Stwierdziła, że ona nie robi nic, a w ziemi kopią dilerzy narkotyków. Pomyślałem, że chyba musiała coś usłyszeć albo przeczytać w internecie i dałem sobie spokój. Tymczasem dzisiaj zobaczyłem ich na własne oczy - relacjonuje nasz czytelnik.
Pan Adam opowiada, że zauważył ich, wyglądając przez okno. Dwóch mężczyzn stało w odległości kilku metrów od siebie i patrzyli w telefony. Jego uwagę zwrócił ten, który stał przy oknie naszego rozmówcy. Pan Adam myślał, że mężczyzna czeka na kogoś, ale zastanawiało go to, czemu od strony podwórka, a nie drzwi do klatki.
Cytat:- Obaj patrzyli w telefony. Jeden z nich zaczął szurać nogą po ziemi, schylił się i wyciągnął zawiniątko, które szybko schował do kieszeni i jakby nigdy nic przyklepał butem ziemię. W jednej chwili obaj odwrócili się i odeszli - podsumowuje nasz rozmówca.
Pan Adam zaalarmował służby. Na miejsce przyjechało dwóch funkcjonariuszy. Czytelnik pokazał im miejsce, gdzie jeden z mężczyzn wykopał zawiniątko. Obok nich przeszła kobieta, która od niechcenia rzuciła, że "pod jej blokiem też chowają narkotyki", po czym, jak gdyby nigdy nic, poszła dalej.
Aleksandra Freus z Komendy Miejskiej Policji we Wrocławiu potwierdza, że funkcjonariusze otrzymali dziś (piątek, 18 października) o godzinie 9 rano zgłoszenie w tej sprawie.
Cytat:- Prowadzimy czynności, które pozwolą zweryfikować posiadane informacje. Każda taka informacja jest jak najbardziej dla nas przydatna. Zachęcamy społeczeństwo właśnie do takich reakcji na tego typu sytuacje i przekazywanie wiedzy o nich właściwym organom. W tym wypadku policja jest jak najbardziej właściwą instytucją, której można takie zgłoszenia przekazywać, także w sposób anonimowy - dodaje rzeczniczka prasowa wrocławskiej policji.
19.10.2024, 13:18
Śmiejecie się z nich, a biorąc pod uwage jacy to idioci to powinniście im brawo bić że byli w stanie zapamiętać gdzie towar schowali, i że obeszło się bez wbijania w to miejsce jakiegoś kijka z flagą "tu masz schowane narkotyki".
Oj kurwwa nawet dropshipingu nie umieją xd
horsii Jak zapamiętać ? Oni tego dla siebie nie chowali.. to chowa jeden a wyciąga drugi po wcześniejszym uregulowaniu blika mordo u sąsiadki w ogródku masz tą sztukę
Kiedyś był taki żart o wnuczku z więzienia który pomógł rozkopać babci gród bo napisał w liście żeby w nim nie kopała czasy się zmieniły teraz wystarczy wrzucić fejk namiary na dropa i przepierdola cały Ogródek ćpuny
horsii Jak zapamiętać ? Oni tego dla siebie nie chowali.. to chowa jeden a wyciąga drugi po wcześniejszym uregulowaniu blika mordo u sąsiadki w ogródku masz tą sztukę
Kiedyś był taki żart o wnuczku z więzienia który pomógł rozkopać babci gród bo napisał w liście żeby w nim nie kopała czasy się zmieniły teraz wystarczy wrzucić fejk namiary na dropa i przepierdola cały Ogródek ćpuny
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
19.10.2024, 13:38
Kamuflaż sztos XD 🥸
Monty python by tego lepiej nie wymyślił 😂
Monty python by tego lepiej nie wymyślił 😂
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.10.2024, 17:32
Jest takie hasło "Wroc ma moc", w myśl tego hasła chcieli pobrać moc...spod gleby hehe.
Tego jeszcze nie grali nawet na Broadway'u.
Mnie zastanawia ten społeczniak z artykuły pan Adam, można mu życzyć aby córka z "czarnym" się hajtneła za ten donos obywatelski...tfuu.
Tego jeszcze nie grali nawet na Broadway'u.
Mnie zastanawia ten społeczniak z artykuły pan Adam, można mu życzyć aby córka z "czarnym" się hajtneła za ten donos obywatelski...tfuu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.10.2024, 21:37
I siedzi taka grażynka w oknie i wypatruje, a chlopaki wykopywali sobie artefakty tylko. Może należeli do klubu archeologa xdd