Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Policja przeprowadziła nalot na pizzerię za sprzedaż pizzy z dodatkiem kokainy
24.10.2024, 13:35
Niemieccy policjanci przeprowadzili nalot na pizzerię po tym, jak dowiedzieli się, że jej najpopularniejsza pizza była serwowana z dodatkiem kokainy.
Podejrzliwi inspektorzy żywności po raz pierwszy zaalarmowali policję o niezidentyfikowanej pizzerii w Düsseldorfie po tym, jak zauważyli szum w kolejce po specjalną pozycję numer 40 w menu.
„To była jedna z najlepiej sprzedających się pizz” - powiedział dziennikarzom dyrektor kryminalny Michael Graf von Moltke, nie ujawniając jednak, ile kosztowała ta specjalna pizza z kokainą.
Inspektorzy żywności po raz pierwszy zgłosili podejrzane amówienie w marcu, a kiedy policjanci udali się na konfrontację z 36-letnim kierownikiem pizzerii, wyrzucił on przez okno swojego mieszkania torbę z narkotykami, która „wpadła prosto w ramiona funkcjonariuszy policji”, powiedziała policja.
Jak podała policja, torba zawierała 3,5 funta kokainy, 14,1 uncji marihuany i 290 378 dolarów w gotówce.
Następnie śledczy przyjrzeli się łańcuchowi dostaw - i ostatecznie rozbili cały pierścień narkotykowy w zachodnich Niemczech, aresztując trzech podejrzanych, w tym domniemanego 22-letniego szefa operacji.
Władze dokonały również nalotów na domy i firmy 12 podejrzanych i odkryły dwie plantacje konopi indyjskich z ponad 350 roślinami.
W trakcie śledztwa znaleziono również noże i inną broń, a także gotówkę i drogie zegarki. Kierownik pizzerii został zwolniony kilka dni później - tylko po to, by ponownie otworzyć swoją pizzerię i ponownie zacząć sprzedawać numer 40 z dodatkiem kokainy, mówią policjanci.
Kierownik pizzerii próbował uciec z kraju, ale został aresztowany i pozostaje w areszcie. On i inni podejrzani - a także pizzeria - nie zostali publicznie zidentyfikowani ze względu na surowe niemieckie przepisy dotyczące prywatności.
źródło: ny post / https://nypost.com/2024/10/22/world-news...ling-dish/
24.10.2024, 13:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.10.2024, 13:45 przez Rweqerew333.)
A to ciekawostka. Słyszałem jak w radiu o tym gadali.
Ale, że jak? Zamiast mąki kokaina?
Co za ekstrawagancja.
Kojarzy mi się z tym teledyskiem:
Ale, że jak? Zamiast mąki kokaina?
Co za ekstrawagancja.
Kojarzy mi się z tym teledyskiem:
24.10.2024, 13:45
- Dzień dobry chciałbym zamówić śmieszną picce
A jaka to śmieszna pizza?
- Hahahawajska i hihihiszpanska
A jaka to śmieszna pizza?
- Hahahawajska i hihihiszpanska
24.10.2024, 13:47
haha a ja ostatnio zyczyłam Lajfikowi tortu z posypKOM klefa...
a tu pizza z koksem nie wiem co lepsze
a to tak się da?
a tu pizza z koksem nie wiem co lepsze
a to tak się da?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
24.10.2024, 22:36
już widzę te patenty na odzysk koksu z tej pizzy haha
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
25.10.2024, 04:18
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.10.2024, 06:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.10.2024, 06:30 przez Lifeisbrutal.)
Pizza z koksem to już jakby luksusowo xD
Skurczak żyje w strachu. XD
Skurczak żyje w strachu. XD
25.10.2024, 06:44
No dobra. I co? Zjadłeś taką pizzę - kokaina oral i ile byłeś na haju. 15 minut?