Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hosting
01.11.2024, 10:58
Siema.
CHciałem was zaptać gdzie HOSTUJECIE sowje HARCOROWE strony?
Tzn nie chce mi się siedzieć i robić REVERSE IP i sprawdzać.
Może napiszecie któe hostingi przyjmą wszystko i nie piszczą że
za młode że za dużo czeronego keczupu się rozlało że kończyny
są za bardzo od siebie oddalone i chyba komuś prank z granatem nie
wyszedł....
Szukam takiego miejsca gdzie opublikuję dane i opłacę domenę na
10 lat i hosting tak długo jak się da żeby te dane były widoczne w sieci
Dawajcie pomysły proszę!
CHciałem was zaptać gdzie HOSTUJECIE sowje HARCOROWE strony?
Tzn nie chce mi się siedzieć i robić REVERSE IP i sprawdzać.
Może napiszecie któe hostingi przyjmą wszystko i nie piszczą że
za młode że za dużo czeronego keczupu się rozlało że kończyny
są za bardzo od siebie oddalone i chyba komuś prank z granatem nie
wyszedł....
Szukam takiego miejsca gdzie opublikuję dane i opłacę domenę na
10 lat i hosting tak długo jak się da żeby te dane były widoczne w sieci

Dawajcie pomysły proszę!
15.12.2024, 18:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2024, 18:32 przez Piaskowiec.)
Czy te wyżej wymienione hosty są bez przypalowe ? Potrzebuje taki anonimowy który nie udostępni nikomu żadnych zbędnych danych doslownie nikomu. Dodam że chodzi o stronę internetową
20.03.2025, 11:12
jak chcesz bezprzypalowo to trzymaj sie bhp a nie slepo ufaj komus na slowo ze jest git
Nie ma czegos takiego jak "bezprzypałowy co nie udostepni danych nikomu", no przynajmniej w teorii... Jak nie chcesz przypalu to nie odpierdalaj dzikich harców. Hosting to firma, jak tam będziesz robił nie wiadomo co, to wiadomo że ktos sie w koncu zaintersuje. Dostaną papier z policji że prosze dać dane tego klienta bo costam costam, przecież nie powiedzą "spierdalaj".
Nie wiem do czego tam ci ta strona będzie, ale dopoki sie nie będziesz wychylał za bardzo, i robił swoje w miare cicho, to nawet hostingach typu namecheap można sobie na luzie handlować RC.
A jak już musisz odpierdalać, to odpierdalaj na takich mniej renomowanych. Poszukaj jakichs hostingow dziura w dupie hostowanych w tajlandii gdzie se płacisz bitcoinem czy cos. Może i uptime nie wynosi 99%, ale tak samo wydajne są w odpowiadaniu na wnioski służb czy skargi ludzi na treści przez nich hostowane.
Nie wiem do czego tam ci ta strona będzie, ale dopoki sie nie będziesz wychylał za bardzo, i robił swoje w miare cicho, to nawet hostingach typu namecheap można sobie na luzie handlować RC.
A jak już musisz odpierdalać, to odpierdalaj na takich mniej renomowanych. Poszukaj jakichs hostingow dziura w dupie hostowanych w tajlandii gdzie se płacisz bitcoinem czy cos. Może i uptime nie wynosi 99%, ale tak samo wydajne są w odpowiadaniu na wnioski służb czy skargi ludzi na treści przez nich hostowane.