Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przygotował „mix” do kanapek. Masło z marihuaną
17.11.2024, 07:38
Przygotował „mix” do kanapek. Masło z marihuaną to był dopiero początek
28-latek w swoim pokoju miał kilka słoików i innych opakowań z suszem roślinnym, a w zamrażarce masło konopne. Przeprowadzone przez policjantów analizy wykazują, że to marihuana.
Dzielnicowi z gminy Prostki już pod drzwiami mieszkania 28-latka poczuli charakterystyczny zapach marihuany. Choć podczas rozmowy sam mężczyzna twierdził, że ma zaledwie kilka gramów marihuany, policjanci dostrzegli w jego pokoju na stole i szafkach kilka słoików i innych opakowań z suszem
Łącznie podczas przeszukania policjanci zabezpieczyli u mężczyzny ponad 0,5 kg narkotyków w postaci suszu, a także zielonego masła. W mieszkaniu mężczyzna miał również urządzenia służące do jego ważenia i suszenia. Przeprowadzone przez policjantów analizy wykazały, że to marihuana. Substancje zostaną jeszcze poddane specjalistycznym badaniom
Źródło: https://kryminalne.o2.pl/informacje/przy...025837024a
28-latek w swoim pokoju miał kilka słoików i innych opakowań z suszem roślinnym, a w zamrażarce masło konopne. Przeprowadzone przez policjantów analizy wykazują, że to marihuana.
Dzielnicowi z gminy Prostki już pod drzwiami mieszkania 28-latka poczuli charakterystyczny zapach marihuany. Choć podczas rozmowy sam mężczyzna twierdził, że ma zaledwie kilka gramów marihuany, policjanci dostrzegli w jego pokoju na stole i szafkach kilka słoików i innych opakowań z suszem
Łącznie podczas przeszukania policjanci zabezpieczyli u mężczyzny ponad 0,5 kg narkotyków w postaci suszu, a także zielonego masła. W mieszkaniu mężczyzna miał również urządzenia służące do jego ważenia i suszenia. Przeprowadzone przez policjantów analizy wykazały, że to marihuana. Substancje zostaną jeszcze poddane specjalistycznym badaniom
Źródło: https://kryminalne.o2.pl/informacje/przy...025837024a
17.11.2024, 12:34
Nie wierze, takiego newsika to sie nie spodziewałam z rana haha
Tego jeszcze nie było...
Ciekawe czy planował dzieci, żeby im kanapki do szkoły robić, aby chujowego humoru nie miały
Bo na Ból zęba wiemy już co brać ( tzn czego nie brać )
Tego jeszcze nie było...
Ciekawe czy planował dzieci, żeby im kanapki do szkoły robić, aby chujowego humoru nie miały
Bo na Ból zęba wiemy już co brać ( tzn czego nie brać )
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
17.11.2024, 16:07
Źródło newsa? Zawsze podajemy źródło, bo w innym przypadku takie newsy będą usuwane.
17.11.2024, 16:24
prostuj się kurwo
(17.11.2024, 16:07)Maniek napisał(a): Źródło newsa? Zawsze podajemy źródło, bo w innym przypadku takie newsy będą usuwane.
Zapomniałem a później nie mogłem edytować a teraz nie ma tego artykulu w ogóle 🙆 teraz poryty siedzę czy strona skasowala artykuł czy skad ja to kurwa wzięłem
(17.11.2024, 19:47)Szatan69 napisał(a): Zapomniałem a później nie mogłem edytować a teraz nie ma tego artykulu w ogóle 🙆 teraz poryty siedzę czy strona skasowala artykuł czy skad ja to kurwa wzięłem
Kej9 😂😂😂
Znalazłem
https://www.google.com/amp/s/info112.pl/...tek/%3famp
Jakoś tam to dodaj czy coś
17.11.2024, 22:24
chłop se zrobił masło konopne i od razu źle, a czosnkowe to już legalne, cóż za pokrętna logika xd
19.11.2024, 01:43
Ja to kiedyś dałem parę grzybów do obiadu chciałem koledze dać obiad ale kolega nie przyszedł sam zjadłem tak mnie jeblo że hej a co do masła to mnie jakoś już nie kopie ale palę 3-4 dziennie to wiadomo tolerka master