Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szukaja ludzi do pracy
19.11.2024, 16:57
Kino widzial ktoś by mafia albo dilerzy szuakli ludzi do pracy w czystym necie?
19.11.2024, 17:00
Tak Krzysiu jezyna ze Szczecina szuka parobka do czyszczenia kierpcow...!!! na olx jest kilka ofert
19.11.2024, 18:20
Krzysztof Jeżyna ma zapotrzebowanie na pisanie grypsów do Anioła, zapierdol cały czas XD
19.11.2024, 18:41
Za tą kasę na kaucje to sam otwierasz detaliczny shop tylko wiadomo zabezpieczenia, ogarnij temat albo informatyka
Wczoraj, 08:04
Za głupi jest na coś takiego, skoro takie rzeczy tutaj wypisuje i zakłada specjalnie temat w którym nawet nie przedstawia żadnego argumentu ani też nic sensownego nie pisze.
Irytujesz mnie już gościu naprawdę, niby masz mózg bo wklepujesz swoje wysrywy żeby każdy mógł je zobaczyć, lecz sądzę że nie używasz go do myślenia.
Irytujesz mnie już gościu naprawdę, niby masz mózg bo wklepujesz swoje wysrywy żeby każdy mógł je zobaczyć, lecz sądzę że nie używasz go do myślenia.
(Wczoraj, 08:04)Epsiakos napisał(a): Za głupi jest na coś takiego, skoro takie rzeczy tutaj wypisuje i zakłada specjalnie temat w którym nawet nie przedstawia żadnego argumentu ani też nic sensownego nie pisze.
Ja wiem ze bedziesz lizal escobara ale pomysl na logike jak to wyglada xD szkoda czasu szykajta jeleni xD
Argumentów podałem 5 w ich wątku ale escobar usunął wpis haha.
1 kto w necie czystym daje takie ogloszenia?
2 i podaje województwa?
3 skad pewność ze policja nie przyjmie sie do pracy?
4 po co kaucja jak ja ryzykuje 5-10lat w więzieniu?
Co najmniej dziwnie wyglada albo kasy nie ma albo wystawka i hajs zastrzymany z kaucji xD
Wiem ze nikt logicznie nie pomyśli bo kase trzepiecie z escobara.
Wydlada jak scam albo przypal juz widzialem nie jednego co przewoził cos dla kogoś zaraz szybko przypal i 5-10 lat a tubtysiace paczek to jeszcze wiekszy przypal i ktos ma zaplacic za towar kaucje choc ryzykuje gruba pajda i sie okaze ze do matki przyjda po kase bo kaucja za mala widzialem i znam takie przypadki szkoda czasu marnować na rozkminy kto glupi niech leci
Na przypal i płaci kaucje haha 😅😂 koniec tematu
(Wczoraj, 15:53)Szatan69 napisał(a): Ja wiem ze bedziesz lizal escobara ale pomysl na logike jak to wyglada xD szkoda czasu szykajta jeleni xD
2 i podaje województwa?
Co najmniej dziwnie wyglada albo kasy nie ma albo wystawka i hajs zastrzymany z kaucji xD
Wydlada jak scam albo przypal juz widzialem nie jednego co przewoził cos dla kogoś zaraz szybko przypal i 5-10 lat a tubtysiace paczek to jeszcze wiekszy przypal i ktos ma zaplacic za towar kaucje choc ryzykuje gruba pajda i sie okaze ze do matki przyjda po kase bo kaucja za mala widzialem i znam takie przypadki szkoda czasu marnować na rozkminy kto glupi niech leci
Juz lepiej samemu wziąć towar majac pare tys i gonic niz na kogos robic i brac caly przypal na siebie 😂
Glupich to wlasnie szukaja ja juz znam takie biznesy a pozniej chlopaki grzeja piche bez kasy i z dlugami 😂
Wczoraj, 18:44
Cytat:Argumentów podałem 5 w ich wątku ale escobar usunął wpis haha.
2 i podaje województwa?
No jednak sie nie mylilem, nie uzywasz tego jednego organu, odpowiedz na te 4 "argumenty" slepy by znalazl a niemowa by powiedzial. Ogolnie wyprowadze cie z bledu, nie musze sie podlizywac nikomu, wpadka pakowacza to rowniez problem dla vendora bo jak to mawiaja "po nitce do klebka" wiec zanim zaczniesz prace, to musisz sie przeszkolic.
Na reszte pytan nie zamierzam ci odpowiadac, jak ruszysz lepetyna znajdziesz odpowiedzi na te i inne trapiace cie pytania w tym wysrywie co napisales.
Wczoraj, 19:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 19:44 przez kot_kreskowy.)
(Wczoraj, 15:53)Szatan69 napisał(a): Ja wiem ze bedziesz lizal escobara ale pomysl na logike jak to wyglada xD szkoda czasu szykajta jeleni xD
2 i podaje województwa?
Juz lepiej samemu wziąć towar majac pare tys i gonic niz na kogos robic i brac caly przypal na siebie 😂
Glupich to wlasnie szukaja ja juz znam takie biznesy a pozniej chlopaki grzeja piche bez kasy i z dlugami 😂
Co ty chłopie pierdolisz to mózg mi się lasuje 😂
No kurwa kabaret w chuj XD
Weź odstaw stymulanty bo ewidentnie ci szkodzą.
Wczoraj, 19:57
"1 kto w necie czystym daje takie ogloszenia? "
chłopie zdziwiłbyś się.
a kto w necie czystym sprzedaje narkotyki????
chłopie zdziwiłbyś się.
a kto w necie czystym sprzedaje narkotyki????