Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sertralina
Sertralina to silnie działający lek należący do grupy selektywnych inhibitorów wychwytu zwrotnego serotoniny (SSRI). Blokuje transport serotoniny z powrotem do komórki nerwowej przez co poziom tej monoaminy w ośrodkowym układzie nerwowym wzrasta. W niewielkim stopniu blokuje również transport dopaminy i noradrenaliny. W dawkach leczniczych blokuje również transport serotoniny do płytek krwi. W niewielkim stopniu wiąże się z receptorami adrenergicznymi, histaminowymi, muskarynowymi, dopaminergicznymi, serotoninergicznymi, benzodiazepinowymi i GABA. Przewlekłe stosowanie leku powoduje zmniejszenie liczby i reaktywności receptorów noradrenergicznych w mózgowiu.
Posiadam takie oto coś. Dostałem od ziomeczka.
Będę stosował regularnie bez alkoholu i dam znać jak efekty po miesiącu lub dwóch
Oczywiście stosowanie zacznę conajmniej tydzień od jakiś specyfików a że teraz czekam na sample więc nie będę tego brał.
12.12.2024, 16:53
Od dziś na jakiś czas na testy ją wezmę.
Zobaczymy czy coś się zmieni za jakiś czas. Piszą, że te 2 tygodnie i już coś tam można odczuć.
Ja odczuje, nawet jak to będzie minimalne bo już dobrze znam ten stan.
Nie chodzi głównie o stany depresyjne bo nie tylko na te działa Sertralina.
Zobaczymy czy coś się zmieni za jakiś czas. Piszą, że te 2 tygodnie i już coś tam można odczuć.
Ja odczuje, nawet jak to będzie minimalne bo już dobrze znam ten stan.
Nie chodzi głównie o stany depresyjne bo nie tylko na te działa Sertralina.
18.12.2024, 04:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2024, 04:43 przez Bogdan Boner.)
SSRI od ziomeczka horsii trzymaj mnie