Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powitania i powiadomienia (:
Taki drobiazg, może tylko mnie drażni (w każdym razie zwracam się z prośbą o nie branie pod uwagę przy aktywności)
Data czy też godzina wpisu ostatniego w powitalni mogła by być widoczna autora postu a nie ostatniego wpisu. Czasami człowiek na szybko chce wskoczyć się przywitać z kimś nowym a się okazuje, że to temat sprzed tygodnia
Albo drugi raz się wpisuje po 2 dniach jak ja dziś nie mam pamięci do imion (:
Druga sprawa.
Klikając w powiadomienie ukazuje się to co na screenie niżej. Nie wygodniej było by jakby po kliknięciu powiadomienia od razu przenosiło na stronę z odpowiedzią? (:
Data czy też godzina wpisu ostatniego w powitalni mogła by być widoczna autora postu a nie ostatniego wpisu. Czasami człowiek na szybko chce wskoczyć się przywitać z kimś nowym a się okazuje, że to temat sprzed tygodnia
Albo drugi raz się wpisuje po 2 dniach jak ja dziś nie mam pamięci do imion (:
Druga sprawa.
Klikając w powiadomienie ukazuje się to co na screenie niżej. Nie wygodniej było by jakby po kliknięciu powiadomienia od razu przenosiło na stronę z odpowiedzią? (:
26.05.2022, 11:01
(26.05.2022, 11:01)PUDZILLA napisał(a): czemu nie szanujecie mojej pracy?
https://dopal.net/Temat-AKTUALNE-USTERKI...RAWY-LISTA
Ale co ma piernik do cymcymadełka od bulbotnicy? (:
USTERKA a zmiana czegoś na być może wygodniejsze to dwie różne rzeczy. Ego ponosi Bracie? (:
(Offtop)
26.05.2022, 15:54
@"PUDZILLA" szanujemy twoją prace
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
29.05.2022, 11:55
nie miałem takiego problemu
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
19.07.2022, 11:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2022, 11:12 przez voice.of.voiceless.)
gdzieś to się da wyłączyć, bo sam to zrobiłem na poczatku posiadania konta na forum, ale nie moge sobie przypomniec gdzie dokladnie
gdzies w ustawieniach xD
gdzies w ustawieniach xD
Dzięki Koras88!! Znajdziemy jeszcze 139 osób i wygramy jednym punktem w głosowaniu!
Swoją drogą to nie usterka a raczej zamysł Twórcy chyba taki
@"PUDZILLA" znalazłem coś takiego jak "ustawienia powiadomień" ale tam nie ma takiej opcji, jedynie zaznaczasz o czym powiadomienia chcesz dostawać.
Raul chodzi mianowicie o to, że mamy stronę z powiadomieniami,jak tu:
Klikając w powiadomienie otwiera się to i żeby zobaczyć odpowiedź w wątku trzeba kliknąć ten link zaznaczony:
A lepiej, szybciej i wygodniej było by po wciśnięciu powiadomienia [screen pierwszy] od razu być przenoszonym na stronę z odpowiedzą w wątku.
Swoją drogą to nie usterka a raczej zamysł Twórcy chyba taki
@"PUDZILLA" znalazłem coś takiego jak "ustawienia powiadomień" ale tam nie ma takiej opcji, jedynie zaznaczasz o czym powiadomienia chcesz dostawać.
Raul chodzi mianowicie o to, że mamy stronę z powiadomieniami,jak tu:
Klikając w powiadomienie otwiera się to i żeby zobaczyć odpowiedź w wątku trzeba kliknąć ten link zaznaczony:
A lepiej, szybciej i wygodniej było by po wciśnięciu powiadomienia [screen pierwszy] od razu być przenoszonym na stronę z odpowiedzą w wątku.