Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaką nietypową rzecz pamiętasz z czasów dzieciństwa? 05/01/25
05.01.2025, 22:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.01.2025, 22:22 przez SztywnyMisza.)
Jak kolega w 2k15 w wigilię zajaral mojej maczanki pierdolił że słaba a to na pustostanie takim było i po chwili wyjebał się z krzesła na którym siedział i prawie się udławił rzygami fontanna na 1m gdzieś rzygowin kurwaaa
mieliśmy wtedy po 15 lat znaczy on 13
już nigdy dopa nie zajaral
mieliśmy wtedy po 15 lat znaczy on 13
już nigdy dopa nie zajaral
06.01.2025, 09:18
06.01.2025, 09:36
Pamiętam, że wymyślałem jakieś pojebane trasy autobusów, łącznie z jakimiś nieistniejącymi miejscowościami i nadawałem im równie pojebane nazwy.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
06.01.2025, 10:36
Wielkie plakaty na ścianie z uzbrojonymi małpami, miały karabiny granaty opaski na głowie jak rambo.
Jak miałem 9-10 lat, to pokłóciłem się z kolegą (pamiętam cały czas jak się nazywa) to mu wyjebałem połówką cegły w łeb
Przegryzłem sobie jezyk na wylot
To dłuuuuugo jadłem tylko herbatniki moczone w mleku albo herbacie.
Widziałem jak mój ojciec sie wieszał...
Na szczęście wtedy akurat przeżył.
Kąpiele w morzu podczas sztormu
Jak kuzuni mnie uczyli pływać nad morzem to wywlekli mnie na materacu na pierwszą rewę, zostawili i uciekli na brzeg.
Tak nauczyłem się pływać
Jak miałem 9-10 lat, to pokłóciłem się z kolegą (pamiętam cały czas jak się nazywa) to mu wyjebałem połówką cegły w łeb

Przegryzłem sobie jezyk na wylot

To dłuuuuugo jadłem tylko herbatniki moczone w mleku albo herbacie.
Widziałem jak mój ojciec sie wieszał...
Na szczęście wtedy akurat przeżył.
Kąpiele w morzu podczas sztormu

Jak kuzuni mnie uczyli pływać nad morzem to wywlekli mnie na materacu na pierwszą rewę, zostawili i uciekli na brzeg.
Tak nauczyłem się pływać

![[Obrazek: front.jpg]](https://i.ibb.co/t2LL8cJ/front.jpg)