Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wejście w darknet
06.01.2025, 22:07
Cześć, chciałbym pomóc osobom które pragną zanurzyć się w otchłań darknetu a przy okazji spróbować zaznajmić się z jedynym tam legitnym polskim forum jakim jest cebulka
No to jedziemy, na początek będziemy potrzebowali dwóch programów
- przeglądarka do tego stworzona " Tor ", do pobrania stąd https://www.torproject.org/
- program do stworzenia i szyfrowania wiadomości oraz do odszyfrowania tokenu potrzebnego do zalogowania sie na forum. Do pobrania stąd https://www.gpg4usb.org/
OK, jak już mamy to na początek uruchamiamy program gpg, wciskamy po kolei
1) zarządzanie kluczami : tutaj z lewej strony wybieramy klucz a następnie generowanie klucza. I teraz ważne, w polu nazwa wpisujemy nick jaki chcemy na forum cebulki i ogolnie w darknecie ( nie da sie pozniej tego zmienic ). Pole email możemy pominąć bo i tak forum by nie przyjeło ogólnodostępnych meili, a te darknetowe są w chuj nietrwałe. Więc lepiej pominać to xd Ewentualnie skorzystajcie z maila proton.me
Następnie w polu daty ważności klucza zaznaczami nigdy nie wygasa ( ważne ! ) . Potem rozmiar klucza zmieniamy na 4096, wpisujemy haslo i to wszystko OFicjalnie staliśmy się posiadaczami czegoś bez czego darknet by nie istniał
****************brak zgody admina na reklamowanie (np. podanie pełnego linku ) innych for ********** Jak ktoś chce to sobie znajdzie jak trafić na cebulkę i co zrobić dalej, a jak ktoś nie potrafi tak prostej czynności, to niech lepiej nie tyka tego typu spraw jak kupowanie przez dn.
- przeglądarka do tego stworzona " Tor ", do pobrania stąd https://www.torproject.org/
- program do stworzenia i szyfrowania wiadomości oraz do odszyfrowania tokenu potrzebnego do zalogowania sie na forum. Do pobrania stąd https://www.gpg4usb.org/
1) zarządzanie kluczami : tutaj z lewej strony wybieramy klucz a następnie generowanie klucza. I teraz ważne, w polu nazwa wpisujemy nick jaki chcemy na forum cebulki i ogolnie w darknecie ( nie da sie pozniej tego zmienic ). Pole email możemy pominąć bo i tak forum by nie przyjeło ogólnodostępnych meili, a te darknetowe są w chuj nietrwałe. Więc lepiej pominać to xd Ewentualnie skorzystajcie z maila proton.me
Następnie w polu daty ważności klucza zaznaczami nigdy nie wygasa ( ważne ! ) . Potem rozmiar klucza zmieniamy na 4096, wpisujemy haslo i to wszystko OFicjalnie staliśmy się posiadaczami czegoś bez czego darknet by nie istniał
****************brak zgody admina na reklamowanie (np. podanie pełnego linku ) innych for ********** Jak ktoś chce to sobie znajdzie jak trafić na cebulkę i co zrobić dalej, a jak ktoś nie potrafi tak prostej czynności, to niech lepiej nie tyka tego typu spraw jak kupowanie przez dn.
06.01.2025, 22:09
Najs, ddzięki, może kiedyś się przyda.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
06.01.2025, 22:26
i chuj bombki strzelił poradnika nie będzie tylko się napracowałem na marne kurwa mać XD
Wczoraj, 02:06
Mati7 było wyjaśnione ale jak spojrzysz na post to został usunięty przez moda nie moja wina, sorki. Przyszykowalem fajny poradnik na podstawie Cebulki zebyscie mogli zobaczyc tamtejszy market ale naruszylo to zasady i dupa, post zostal wywalony.
PS. Prośba do któregoś z modów, usuńcie temat bo będzie tylko mylił ludzi a ja wyjde na debila xd
PS. Prośba do któregoś z modów, usuńcie temat bo będzie tylko mylił ludzi a ja wyjde na debila xd
Wczoraj, 07:34
(06.01.2025, 22:07)ToXic napisał(a): Cześć, chciałbym pomóc osobom które pragną zanurzyć się w otchłań darknetu a przy okazji spróbować zaznajmić się z jedynym tam legitnym polskim forum jakim jest cebulkaAni słowa o dobrym VPN, najlepiej podwójnym. Ani słowa o wirtualnej maszynie i whonix. Zero opsec.
Weź kurwa skasuj ten temat jeśli nie jesteś psem i nie chcesz zrobić nikomu krzywdy. Albo napisz go dobrze.
Wczoraj, 09:50
Zastanawiałem się kiedyś jak to tam jest, ale cykam się, że sobie narobię kłopotów i na szczęście strach jest na tyle duży, że nie zamierzam kombinować.
Choć nie powiem, że nigdy tego nie zrobię, bo może kiedyś coś mi strzeli do łba, żebym podjął taką decyzję xd
Choć nie powiem, że nigdy tego nie zrobię, bo może kiedyś coś mi strzeli do łba, żebym podjął taką decyzję xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Wczoraj, 10:59
Za chuja nie wiem jak to zrobić, w sensie ten token odblokować czy coś + nie mam kompa a na telefonie nie da się konta na cebuli zrobić..