Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jack Herer (24% THC) - Opinie o produkcie
09.02.2025, 00:51
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Jack Herer (24% THC) ze sklepu Cannabis420.org
28.02.2025, 16:39
Jack Harrer, kolejna dobra odmiana, a towar 100% sprawny i, czysty paliłam go wczešniej z ulicy i, niw był tak mocny jak ten
Sprawozdanie: najmocniejsza odmiana wspolnie z, koleżanką po odebraniu paki skierowałyśmy się do domu palić.
Zapach czuć w, całym domu po lufce czuć mocną fazę palenie dobrze się pali całośc oceniam bardzo wysoko pozdrawiam
Sprawozdanie: najmocniejsza odmiana wspolnie z, koleżanką po odebraniu paki skierowałyśmy się do domu palić.
Zapach czuć w, całym domu po lufce czuć mocną fazę palenie dobrze się pali całośc oceniam bardzo wysoko pozdrawiam
07.03.2025, 14:34
Jack Harrer z sklepu Cannabis420
W ilości większej niż planowałem bo vendor daje górkę, towar zszedł mi się podoba bo towar mocny jak za najlepszych czasów, paczka bardzo dobrze zapakowana i szybko na miejscu, w pwłni jestem usatysfakcjonowany
W ilości większej niż planowałem bo vendor daje górkę, towar zszedł mi się podoba bo towar mocny jak za najlepszych czasów, paczka bardzo dobrze zapakowana i szybko na miejscu, w pwłni jestem usatysfakcjonowany
08.03.2025, 13:21
Witam skromnie polecam zapozanć się z tym odczynnikiem jest warty tego co daje on w tej samej odmianie jest to co ma miejsce w dobrych odmianach i, następnie jest mało tego co bym miał sobie dać w tym co mam jest moc i jestem bardzo zadowolony z tego co posiadam dam sobie lepiej i bym zamawiał mniej ale jest tu moc i mam mieć więcej bo zamówiłem właśnie wiec polecam
20.03.2025, 14:30
Właśnie odebrałem przesyłkę z sortem wygląda znakomicie same topy zanim zapalę sprawdzam jak pachnie następnie oceniam czy lepsze będzie bongo czy joint wpadam na pomysł aby skręcić przy bongu faza po zapaleniu wchodzi odrazu i trzyma długoo 
polecam udanych lotów ziomki

polecam udanych lotów ziomki
09.06.2025, 11:57
Czyste dobre ziółko bez zamuły z pozytywną energią która rozbiera całe ciało. Działanie jest klarowne i pobudzające a zapach bardzo przyjemny