Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aromat jak w coco
16.02.2025, 15:22
Siemaa, co co moge dodać do amfetaminy żeby był zapach i kolor jak Coco cherry, mięta.
Aromaty spożywcze. Na portalach typu allegro i w wielu różnych sklepach internetowych masz tego tyle że głowa boli. Do wyboru do koloru, wariantów jest pełno. Niektóre wersje Cherry cocolino zamiast aromatu spożywczego wykorzystywały tabakę, tylko pamiętaj że to nie jest zwykła brązowa tabaka z tytoniu itd. tylko tzw. "biała", która nie jest robiona z tytoniu, nie zawiera nikotyny, no niektórzy tego nie uznają za prawdziwą tabakę ale to to już tam bez znaczenia... ma zapach i tyle. Są różne, w tym wiśniowa, miętowa, i wiele innych
Szkoda nie ma, bo pytałem
A macie jakieś dobre polecenia cbd hash?
Ostatnio dostałem paczkę nie wiem kto mi ja wysłal,ale był ogień. Nie było pl napisów nz tyłu
Nr internetowej stronie allegro po 60zlzs ,5g śmiesznie mało.. czy ymusze dać te ,300zl za ,pjone pzdr
A macie jakieś dobre polecenia cbd hash?
Ostatnio dostałem paczkę nie wiem kto mi ja wysłal,ale był ogień. Nie było pl napisów nz tyłu
Nr internetowej stronie allegro po 60zlzs ,5g śmiesznie mało.. czy ymusze dać te ,300zl za ,pjone pzdr
18.02.2025, 06:12
Niektórzy serio myślą że to nie są aromaty spożywcze tylko magiczne aromaty do dopków z tajnego sklepu z aromatoami do dopków xD