Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Maksymalna wartość czystości MDMA
19.02.2025, 13:37
Widzialem jak byly "szacowny" V zaba, pisal ze jego krysztal MDMA ma czystosc 99,7%...co tylko swiadczylo ze nie ma pojecia o swoim biznesie i produktach jakie sprzedaje...w większości jest to swiadoma/nieswiadoma manipulacja klientem, ktory nie posiada znajomości dzialania substancji...
Jesli ktoś ma kontre do tej tezy, chetnie posłucham...;-)
![[Obrazek: Przechwytywanie.png]](https://i.ibb.co/TMXR3gwz/Przechwytywanie.png)
https://www.quora.com/Why-is-the-maximum...of-MDMA-84
Jesli ktoś ma kontre do tej tezy, chetnie posłucham...;-)
![[Obrazek: Przechwytywanie.png]](https://i.ibb.co/TMXR3gwz/Przechwytywanie.png)
https://www.quora.com/Why-is-the-maximum...of-MDMA-84
MDMA może mieć 99,7 %, jeśli patrzysz na to pod kątem - jak czysty jest chlorowodorek MDMA który masz. Jeśli patrzysz na ten związek jako całość - czyli jak większość ludzi...
Rozpierdalanie tego na osobną masę soli i wolnej zasady mdma, żeby otrzymywać te mityczne 84 %, i potem pisać "noo ale tylko 84 % wagi stanowi cząsteczka MDMA, reszta to sama sól" - jasne, mozesz tak robić... Tylko potem jeszcze idź tłumacz ludziom (co mają z reguły pojęcie znikome o narkotykach poza tym że wiedzą jak się je wciąga), jak sie zaczną pytać "jak wyjebać tą sół z towaru" i potem odpowiadaj na wszystkie kolejne głupie, bezsensowne pytania które będą zadawane. idź im tłumacz o freebase i solach, i co ile waży, i takie tam.
To że żaba nie ma pojęcia na temat tego co sprzedawał, to jest fakt, i być może tę liczbę czystości % to z dupy wyciągnął, ale chlorowodorek mdma o czystości ponad 84 % to nie jest żadna fikcja.
Czytaleś, co jest napisane na tym screenshocie którego wrzuciłes?
Rozpierdalanie tego na osobną masę soli i wolnej zasady mdma, żeby otrzymywać te mityczne 84 %, i potem pisać "noo ale tylko 84 % wagi stanowi cząsteczka MDMA, reszta to sama sól" - jasne, mozesz tak robić... Tylko potem jeszcze idź tłumacz ludziom (co mają z reguły pojęcie znikome o narkotykach poza tym że wiedzą jak się je wciąga), jak sie zaczną pytać "jak wyjebać tą sół z towaru" i potem odpowiadaj na wszystkie kolejne głupie, bezsensowne pytania które będą zadawane. idź im tłumacz o freebase i solach, i co ile waży, i takie tam.
To że żaba nie ma pojęcia na temat tego co sprzedawał, to jest fakt, i być może tę liczbę czystości % to z dupy wyciągnął, ale chlorowodorek mdma o czystości ponad 84 % to nie jest żadna fikcja.
Czytaleś, co jest napisane na tym screenshocie którego wrzuciłes?
19.02.2025, 15:13
horsii
oj juz juz dzieciorek sie zdenerwował, bo wuja go wczesniej okrzyczal
i nie stosuj mojej socjotechniki lecz znajdz swoja, ja wiem ze nauczyciel i "miszcz" jest tylko jeden, ale podazaj wlasna sciezka padawanku;-)...to raz
Wlasnie po to jest to forum, a po co innego...aby szerzyc wiedze! u takich jegomosci o ktorych piszesz, czy po to by wchodzic na czat i pisac "co tam wonchacie i gdzie jest kod"
Co do meritum...to przedstaw mi fakty, dowody badania , a nie ze, ze srogiej czapy wyjechales z tekstem bez pokrycia...wiesz tak to aj moge wsyztsko sobie anpsiac, ze nawet moze miec 169% czystosci ;-)

Wlasnie po to jest to forum, a po co innego...aby szerzyc wiedze! u takich jegomosci o ktorych piszesz, czy po to by wchodzic na czat i pisac "co tam wonchacie i gdzie jest kod"
Co do meritum...to przedstaw mi fakty, dowody badania , a nie ze, ze srogiej czapy wyjechales z tekstem bez pokrycia...wiesz tak to aj moge wsyztsko sobie anpsiac, ze nawet moze miec 169% czystosci ;-)
19.02.2025, 15:43
"mdma hydrochloride ma 84% mdma o 99.4% czystosci"
ta teza jest jak najbardziej prawdziwa
ta teza jest jak najbardziej prawdziwa
19.02.2025, 16:11
Co do zabki...to akurat z nim rozmwawialem na ten temat...i na poczatku mowil ze jego pakowacz slynny...powiedzial ze czystosc jest na poziomie 50-70%...a zabka na to..."czyli stawiam ze bedzie okolo 60%" ;-) po czym jego dostawca czylli zapewne duch...powiedizal mu ze jednak nie...ma 99,7%...wiec mnie przeprosil
a z duchem jak rozmawialem...to wlasnie pwoiedzial ze jego tyz tyle ma ;-)
i rownie dobrze prawdziwa teza to...50% bazy MDMA i 99.9% czystosci ;-)

i rownie dobrze prawdziwa teza to...50% bazy MDMA i 99.9% czystosci ;-)