Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lewomepromazyna (Tisercin)
01.03.2025, 20:39
Neuroleptyk, typowy zamulacz.
Antagonista receptorów dopaminowych D2, co przyczynia się do hamowania objawów psychotycznych. Działa również na receptory serotoninowe, histaminowe i alfa-adrenergiczne, co wprowadza dodatkowe efekty, takie jak uspokojenie.
Wskazania:
- Zaburzenia psychotyczne (np. schizofrenia).
- Objawy psychotyczne w przebiegu różnych chorób i stanów.
- Lęk u pacjentów, którzy nie odpowiadają na inne terapie.
- Objawy wymiotne (jako środek przeciwwymiotny).
Jakiś szaman kiedyś wypisał mi Tisercin 25mg na chroniczną bezsenność. Kazał brać po całej, wziąłem pół i obudziłem się po 17 godzinach snu z wrażeniem braku mózgu.
Cały kolejny dzień chodziłem, jak zombie nie bardzo kojarząc, gdzie jestem. Więcej podejść do tego nie robiłem.
Mózgojeb porównywalny do Haloperidolu. Komuś udało się to okiełznać i stosować nasennie?
Antagonista receptorów dopaminowych D2, co przyczynia się do hamowania objawów psychotycznych. Działa również na receptory serotoninowe, histaminowe i alfa-adrenergiczne, co wprowadza dodatkowe efekty, takie jak uspokojenie.
Wskazania:
- Zaburzenia psychotyczne (np. schizofrenia).
- Objawy psychotyczne w przebiegu różnych chorób i stanów.
- Lęk u pacjentów, którzy nie odpowiadają na inne terapie.
- Objawy wymiotne (jako środek przeciwwymiotny).
Jakiś szaman kiedyś wypisał mi Tisercin 25mg na chroniczną bezsenność. Kazał brać po całej, wziąłem pół i obudziłem się po 17 godzinach snu z wrażeniem braku mózgu.
Cały kolejny dzień chodziłem, jak zombie nie bardzo kojarząc, gdzie jestem. Więcej podejść do tego nie robiłem.
Mózgojeb porównywalny do Haloperidolu. Komuś udało się to okiełznać i stosować nasennie?
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
08.03.2025, 16:12
Taki mocny neurolep na spanie to jak leczenie trądziku chemioterapią. No jakim kurwa kosztem xD
13.03.2025, 22:26
Bogdan Boner
Biorąc pod uwagę moją kurewską bezsenność i nieskuteczność większości leków, to miało jakiś sens, ale faktycznie było kurwa za mocne.
Biorąc pod uwagę moją kurewską bezsenność i nieskuteczność większości leków, to miało jakiś sens, ale faktycznie było kurwa za mocne.

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
19.03.2025, 11:13
poprostu doswiadczyles jak dziala kolejny neurolep,on nie jest jakos szczegolnie silny,porownalbym to do kwetiapiny
21.03.2025, 00:30
Klepie go "tak bardzo" być może dlatego że lewomepromazyna (podobnie jak wiele wczesnych przeciwpsychotykow) to tzw. dirty drug, który wali nie tylko w te receptory w ktore powinien żeby wywolać pożądany efekt, ale także daje po tych po których wcale nie musi, i przez to wywołuje sporo niepożądanych efektów, do których zaliczyć też można przesadną sedację, jakieś takie odmóżdżenie itd.
05.04.2025, 00:20
Kweta chociaż dobre spanko daje a to gówno to jak dostane jakiegoś debuffa na głowę xD