Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Połknięcie materiału przy zatrzymaniu.
09.03.2025, 14:18
Od czasu kiedy nie mogę biegać przez złamanie nogi, a co za tym idzie, nie mogę skutecznie uciekać przed panami, którzy bardzo chcieliby się dowiedzieć co mam w kieszeni, nurtuje mnie pewne pytanie.
Kilka razy kiedy zatrzymywano mnie do kontroli a miałem przy sobie zioło, to zdarzyło mi się je połknąć, żeby uniknąć przypału.
Ale zastanawiam się, co w takim przypadku stałoby się przy połknięciu dowolnego niepokruszonego kryształu w ilości powiedzmy 2-3g w szczelnie zamkniętej samarze.
Czy z punktu widzenia medycznego może to być jakoś szczególnie niebezpieczne?
Oczywiście mówimy o sytuacji gdzie połykasz worek na czas przeszukania, a za 10-15 minut grzecznie go wyrzygujesz w krzakach, bo zakładam, że normalne przyjęcie 2g na raz jakąkolwiek drogą skończyłoby się conajmniej na SORZe albo na cmentarzu.
Temat może i głupi, ale w moim przypadku warty poruszenia.
Kilka razy kiedy zatrzymywano mnie do kontroli a miałem przy sobie zioło, to zdarzyło mi się je połknąć, żeby uniknąć przypału.
Ale zastanawiam się, co w takim przypadku stałoby się przy połknięciu dowolnego niepokruszonego kryształu w ilości powiedzmy 2-3g w szczelnie zamkniętej samarze.
Czy z punktu widzenia medycznego może to być jakoś szczególnie niebezpieczne?
Oczywiście mówimy o sytuacji gdzie połykasz worek na czas przeszukania, a za 10-15 minut grzecznie go wyrzygujesz w krzakach, bo zakładam, że normalne przyjęcie 2g na raz jakąkolwiek drogą skończyłoby się conajmniej na SORZe albo na cmentarzu.
Temat może i głupi, ale w moim przypadku warty poruszenia.

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
09.03.2025, 17:49
Jak będziesz miał szczęście to wysrasz, jak nie to możesz mieć nowy otwór do srania jak Ci się bebechy zapchają czy coś xD
09.03.2025, 18:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.03.2025, 18:13 przez kot_kreskowy.)
Może wydarzyć się tak naprawdę wszystko.
Od perforacji jelita, jak wspomniał Boner, przez grubą bombę w przypadku rozszczelnienia ładunku do uduszenia jeśli stanie to gdzieś na trasie japa - żołądek lub żołądek - japa podczas próby zwrotu.
Generalnie bardzo chujowy plan.
To zależy kto przyjmuje
Od perforacji jelita, jak wspomniał Boner, przez grubą bombę w przypadku rozszczelnienia ładunku do uduszenia jeśli stanie to gdzieś na trasie japa - żołądek lub żołądek - japa podczas próby zwrotu.
Generalnie bardzo chujowy plan.
(09.03.2025, 14:18)M7G9O napisał(a): bo zakładam, że normalne przyjęcie 2g na raz jakąkolwiek drogą skończyłoby się conajmniej na SORZe albo na cmentarzu.
To zależy kto przyjmuje

NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.03.2025, 19:45
Ja bym się zerzygał na miejscu zapewne XD
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
11.03.2025, 07:22
Ja bym to łykał ale bez worka.
Nie ma tematu, nie ma zarzutów
Nie ma tematu, nie ma zarzutów

NIE dla OPIO !!!
11.03.2025, 09:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2025, 09:14 przez Lifeisbrutal.)
Zależy jakiej wielkości te kamienie. Raz robiłem bombkę i nie pokruszyłem dobrze tematu i połknąłem duży kamyk to mi stanął w gardle już myślałem, że jest koniec bo ani go wypluć nie mogłem ani nie chciał przejść dalej, jedynym ratunkiem było picie dużej ilości wody i wtedy przeleciało dalej do żołądka.
11.03.2025, 12:44
Kiedyś mówili, że jak coś staje w gardle to zjeść skórkę od chleba i popić woda.
11.03.2025, 20:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2025, 20:19 przez kot_kreskowy.)
Lifeisbrutal
Dlatego ja mam zawsze w pogotowiu sprężynę do przepychania kanalizacji i wycior od komina
Dlatego ja mam zawsze w pogotowiu sprężynę do przepychania kanalizacji i wycior od komina

NIE dla OPIO !!!
12.03.2025, 00:01
Podsumowując wszystko powyżej, nie ma sensu ładować nadmiernych ilości do swojego przewodu pokarmowego, żeby nie dorobić się drugiej dziury w dupie.
W tej sytuacji przy zatrzymaniu, racjonalne wydaje się tylko trzymanie towaru w gaciach i modlitwa o nieszczegółową kontrolę, albo wysypanie kryształu na ziemię i roztarcie go buciorami. Chociaż to mogłoby się nie udać.
Oczywiście najlepiej jest zapobiegać i nie wychodzić z domu z ładunkiem, ale wiadomo, jak przyjemne jest zażywanie w plenerze przy ładnej pogodzie.
W tej sytuacji przy zatrzymaniu, racjonalne wydaje się tylko trzymanie towaru w gaciach i modlitwa o nieszczegółową kontrolę, albo wysypanie kryształu na ziemię i roztarcie go buciorami. Chociaż to mogłoby się nie udać.
Oczywiście najlepiej jest zapobiegać i nie wychodzić z domu z ładunkiem, ale wiadomo, jak przyjemne jest zażywanie w plenerze przy ładnej pogodzie.

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym