Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
> RC - Kiedy eksperyment kończy się tragedią!
![[Obrazek: avatar_1128.png?dateline=1741545079]](https://dopal.org/uploads/avatars/avatar_1128.png?dateline=1741545079)
✧ Ciemna Strona RC ✧
– Kiedy eksperyment kończy się tragedią?
1. ŚMIERTELNE PRZEDAWKOWANIA – GDZIE JEST GRANICA?
▪ Nowe opioidy RC jak isotonitazene – działają 100x mocniej niż morfina. Brak tolerancji = rosyjska ruletka.
▪ Przypadek z zeszłego miesiąca: Gość z forum wziął "fake oxy" – myślał, że to lek. Zasnął i nie obudził się.
▪ Dlaczego to tak nieprzewidywalne? Nalokson często nie działa na nowe analogi.
◈ DYSKUSJA:
• Ktoś próbował "testowych dawek"? Działa to w praktyce?
• Jak rozpoznać, że to już przedawkowanie? (np. sine usta, spadek tętna)
2. PSYCHOZA I TRWAŁE ZJEBANIE PSYCHIKI
▪ 25E-NBOH i inne psychodeliki RC – nawet jedna dawka może zostawić halucynacje na lata.
▪ Historia użytkownika @PsychoNight > "Po 4-AcO-DMT miałem atak paranoi. Minął rok, a ja dalej słyszę głosy."
▪ Dlaczego to gorsze niż grzyby/LSD? > Zero kontroli nad składem – jedna seria OK, następna wysyła do Choroszczy.
◈ DYSKUSJA:
• Kto miał doświadczenia z HPPD? Jak sobie radzicie?
• Czy da się odróżnić "bezpieczny" psychodelik od tego, który zniszczy głowę?
3. ZATRUCIA - ŚMIERTELNE ZANIECZYSZCZENIA
▪ Fentanyl w "MDMA" > – ostatnio masowo wykrywany w "czystych" prochach.
▪ Przypadek z Niemiec: > 5 osób nie żyje po "2C-B", które okazało się mieszanką nieznanych analogów.
▪ Jak się chronić? > Testy reagentowe to podstawa, ale nie wykryją wszystkiego.
◈ DYSKUSJA:
• Kto korzysta z testów? Dają wam poczucie bezpieczeństwa?
• Gdzie szukać pomocy przy zatruciu? (np. telefony zaufania)?
★ Uwaga: Temat ma charakter edukacyjny i nie promuje używania substancji psychoaktywnych.
✖ Zastrzeżenie: To dyskusja o zagrożeniach, nie zachęcam do eksperymentów!
•Wprowadziłem indokacje dyskusyjną,
Pozdrawiam,
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
31.03.2025, 15:23
Dlatego przed zajebaniem jakiegoś mixa warto zawsze, sprawdzić czy jest to bezpieczne czy też nie. A jak ktoś lubi loterie i miksować mimo zagrożenia to już trzeba się zastanowić jaki jest poważny problem z tym osobnikiem żeby dla chwilowej srogiej pizdy ryzykować własnym życiem.
31.03.2025, 17:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.03.2025, 17:01 przez Rweqerew333.)
(31.03.2025, 14:26)Inferno napisał(a): ▪ Przypadek z zeszłego miesiąca: Gość z forum wziął "fake oxy" – myślał, że to lek. Zasnął i nie obudził się.
Kto? Nie kojarzę żeby ktoś się chwalił ostatnio, że umar.
(31.03.2025, 14:26)Inferno napisał(a): ▪ Historia użytkownika @PsychoNight > "Po 4-AcO-DMT miałem atak paranoi. Minął rok, a ja dalej słyszę głosy."
Co to za user? Chyba nie z dopal bo nie kojarzę

Po co wrzucasz awatar i sygnaturę do posta skoro silnik forum też je dodaje?
Cały ten post wygląda jak jakiś spis treści. Mogłeś napisać o co Ci w ogóle chodzi i o czym konkretnie mamy dyskutować.
31.03.2025, 17:04
Rweqerew333 Też nie kojarzę tych użytkowników, a na forum jestem już długo. Mi działa sygnatura.
01.04.2025, 22:13
W sumie jedynie lajfik tylko nawiązał do tematu ale to też nie tak jak to powstało że te dyskusje.
Korzystałem z deepseek, miałem swoją wizję i po prostu moją mówiłem a on ją tworzył.
Napisałem żeby podsunął mi jakiś pomysł jak można urozmaicić ten post no to dodaliśmy te dyskusje.
Chciałem dać jakieś przykłady użytkowników więc nie chciałem dawać z tego forum ani tych substancji samych tylko po prostu zmyślony nick i inna substancja.
Czy skoro jest informacja i co się stało po tym i po tym środku to po co drążyć czy to jest z tego forum czy nie skoro temat nawiązuje do info tego że zawiera informacje jak działają poszczególne środki kiedy właśnie coś się komuś dzieje.
Mogłem tutaj podać w przypadek Pudzilli ale przecież każdy z forum o tym wie.
Ten element wymyślonych użytkowników miał wprowadzić właśnie troszkę większe zaciekawienie w temacie żeby poszukać przejrzeć Internet że to taka sytuacja w ogóle była no i to się akurat udało.
Korzystałem z deepseek, miałem swoją wizję i po prostu moją mówiłem a on ją tworzył.
Napisałem żeby podsunął mi jakiś pomysł jak można urozmaicić ten post no to dodaliśmy te dyskusje.
Chciałem dać jakieś przykłady użytkowników więc nie chciałem dawać z tego forum ani tych substancji samych tylko po prostu zmyślony nick i inna substancja.
Czy skoro jest informacja i co się stało po tym i po tym środku to po co drążyć czy to jest z tego forum czy nie skoro temat nawiązuje do info tego że zawiera informacje jak działają poszczególne środki kiedy właśnie coś się komuś dzieje.
Mogłem tutaj podać w przypadek Pudzilli ale przecież każdy z forum o tym wie.
Ten element wymyślonych użytkowników miał wprowadzić właśnie troszkę większe zaciekawienie w temacie żeby poszukać przejrzeć Internet że to taka sytuacja w ogóle była no i to się akurat udało.
Temat obowiązuje tak jak mówiłem wyżej, informacje że dodałem sygnaturę i Avatar w tym poście to było najważniejsze żeby o tym napisać?
Również element tego że zamiast wypowiedzieć się na temat który jest tam wypisany w punktach nawet są punkty pytania i dyskusja, a użytkownika najbardziej interesuje dodany Avatar i sygnatura no bo przecież na dole jest no ale w telefonach nie ma nie jak nie obrócisz ekranu.
No to jest moje takie stanowisko. I zapraszam do dyskusji
Również element tego że zamiast wypowiedzieć się na temat który jest tam wypisany w punktach nawet są punkty pytania i dyskusja, a użytkownika najbardziej interesuje dodany Avatar i sygnatura no bo przecież na dole jest no ale w telefonach nie ma nie jak nie obrócisz ekranu.
No to jest moje takie stanowisko. I zapraszam do dyskusji

Pozdrawiam,
Inferno ⚡
02.04.2025, 00:01
Witam,
Kiedyś żeznajomym mieliśmy próbę samobójczą. Na białym forum przeczytaliśmy o dxm czyli o tabletkach acodin.
Kupiłem po 2 opakowania na łeb i 0.7l absolwenta.
Połkneliśmy wszystko metodą 5 min co 5min popijając wódką.
Wyrzygaliśmy wszystko po połknięciu i wypiciu.
Tyle wszystko okazało się placebo.
Kiedyś żeznajomym mieliśmy próbę samobójczą. Na białym forum przeczytaliśmy o dxm czyli o tabletkach acodin.
02.04.2025, 07:03
(31.03.2025, 14:26)Inferno napisał(a):
✧ Ciemna Strona RC ✧
– Kiedy eksperyment kończy się tragedią?
1. ŚMIERTELNE PRZEDAWKOWANIA – GDZIE JEST GRANICA?
▪ Nowe opioidy RC jak isotonitazene – działają 100x mocniej niż morfina. Brak tolerancji = rosyjska ruletka.
▪ Przypadek z zeszłego miesiąca: Gość z forum wziął "fake oxy" – myślał, że to lek. Zasnął i nie obudził się.
▪ Dlaczego to tak nieprzewidywalne? Nalokson często nie działa na nowe analogi.
◈ DYSKUSJA:
• Ktoś próbował "testowych dawek"? Działa to w praktyce?
• Jak rozpoznać, że to już przedawkowanie? (np. sine usta, spadek tętna)
2. PSYCHOZA I TRWAŁE ZJEBANIE PSYCHIKI
▪ 25E-NBOH i inne psychodeliki RC – nawet jedna dawka może zostawić halucynacje na lata.
▪ Historia użytkownika @PsychoNight > "Po 4-AcO-DMT miałem atak paranoi. Minął rok, a ja dalej słyszę głosy."
▪ Dlaczego to gorsze niż grzyby/LSD? > Zero kontroli nad składem – jedna seria OK, następna wysyła do Choroszczy.
◈ DYSKUSJA:
• Kto miał doświadczenia z HPPD? Jak sobie radzicie?
• Czy da się odróżnić "bezpieczny" psychodelik od tego, który zniszczy głowę?
3. ZATRUCIA - ŚMIERTELNE ZANIECZYSZCZENIA
▪ Fentanyl w "MDMA" > – ostatnio masowo wykrywany w "czystych" prochach.
▪ Przypadek z Niemiec: > 5 osób nie żyje po "2C-B", które okazało się mieszanką nieznanych analogów.
▪ Jak się chronić? > Testy reagentowe to podstawa, ale nie wykryją wszystkiego.
◈ DYSKUSJA:
• Kto korzysta z testów? Dają wam poczucie bezpieczeństwa?
• Gdzie szukać pomocy przy zatruciu? (np. telefony zaufania)?
★ Uwaga: Temat ma charakter edukacyjny i nie promuje używania substancji psychoaktywnych.
✖ Zastrzeżenie: To dyskusja o zagrożeniach, nie zachęcam do eksperymentów!
•Wprowadziłem indokacje dyskusyjną,
Pozdrawiam,
Rozpracuje mi to. Tzn jak to czytać.
Ps. Jak może nalokson nie działać na te nowe analogi ?
02.04.2025, 09:00
Dzięki ci za ten wpis. Parę dni temu zmarł mój brat po przedawkowaniu tramadolu..
02.04.2025, 09:47
(02.04.2025, 00:01)filat napisał(a): Witam,
Próbować zabić się dxm z wódką