Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co byś zrobił gdybyś mógł cofnąć czas o jeden dzień? 5/04.25
05.04.2025, 14:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2025, 14:48 przez Rweqerew333.)
00:00 – 02:00
O 23 wale strzała heroiny.
Równo o północy budze się.
Jest dzień wcześniej. W moim pokoju stoi 7 lodówek, 4 pralki, 2 piekarniki.
Ide się wylać, cały dom zajebany sprzętem RTV AGD.
Potykam się o pudła z konsolami do gier, wypierdalam na głowę, tracę przytomność.
- Napad na bank. Zgarniam gotówkę, biżuterię, a potem szybka ucieczka. Wszystko sprawnie, w samochodzie pełnym kasy.
- Lot odrzutowcem do Berlina. Lądowanie na lotnisku, potem szybkie uderzenie na kebaba w centrum miasta. Kebab Gemuse, ayran, doskonała kombinacja.
- Impreza w Berghain. Tańczę, bawię się do rana, techno, atmosfera jak w transie. Wymiana kontaktów, poznaję ludzi z różnych stron świata.
- After party w hotelu. Spotykam Polaków, bierzemy trochę gazu rozweselającego, kokainę, zioło, alkohol. Impreza trwa w najlepsze, atmosfera jest totalnie rozluźniona.
- Wszystko na luzie, jeszcze chwilę relaksu. Wypijam drinka, rozmawiam z ludźmi, włączam muzykę, by się odstresować. Wkrótce przyszedł czas na kolejny lot.
- Lot do Paryża. Szybkie zakupy, baguette w jednej ręce, fotka pod Wieżą Eiffla – idealna pamiątka.
- Szybki skok do Londynu. Śniadanie: English breakfast, herbata z mlikiem. Chwila na relaks, później odlot.
- Powrót do Polski. Wizyta u Nightmares , kej9 i Lifeisbrutal. Złote rozdanie: każdy dostaje paczkę z ulubionymi smakołykami oraz lepa na ryj. Z każdym z osobna zjadam gram koksu. Szybka akcja, bo czasu mało.
- Zakupy w sklepie z elektroniką. Kupuję cały sklep, dostawa do domu mojej mamy. Telewizory, sprzęt audio, lodówki – wszystko, co się da.
- Wynajęty hotel w Warszawie. 40 piętro. Kobiety, seks, różne narkotyki.
O 23 wale strzała heroiny.
Równo o północy budze się.
Jest dzień wcześniej. W moim pokoju stoi 7 lodówek, 4 pralki, 2 piekarniki.
Ide się wylać, cały dom zajebany sprzętem RTV AGD.
Potykam się o pudła z konsolami do gier, wypierdalam na głowę, tracę przytomność.
05.04.2025, 15:19
Moze poza jedna sytuacja gdzie nie powinienem rezygnowac za wczesnie, to raczej nic. Jest dobrze po co kombinowac ?
05.04.2025, 15:20
Jakbym zablokował ci po przeniesieniu się o 24h wstecz możliwość zadawania pytań dnia tak żebyś nie mógł zadać tego właśnie pytania, to bym zepsuł jakoś kontinuum czasoprzestrzenne? Byłby błąd?
06.04.2025, 18:05
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
06.04.2025, 18:39
Tylko o jeden dzień? To wziąłbym wodę ze sobą, bo 7zł za 300ml to jakieś kurwa przegięcie XD
Prawie zapomniałem o forum, ale żyję 😁
Prawie zapomniałem o forum, ale żyję 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność