Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
siemano mordy
12.04.2025, 21:35
SIEAMANO jestem tu bo trzeba dać opinie za dobre jakościowe produkty poproszono mnie to założyłem konto bo zazwyczaj kupuje i nie pisze opinii i nie udzielam sie ale tym razem dam bo zapowiada sie dłuższa współpraca
Pewnie, polecanko opiniami jest ok
WITAMy, czekam na recke
a ja dodam ju7z tu zeby ptr\zeciagu na forfum nie robic znowu kikl.lka goidzin ze ide sdpac
starczy
i trzeb\umoiarkowac to ibo to zostaje po troched z
kazdy razem miimo ze wtdAJE SIE BYTC 0K

a ja dodam ju7z tu zeby ptr\zeciagu na forfum nie robic znowu kikl.lka goidzin ze ide sdpac
starczy
i trzeb\umoiarkowac to ibo to zostaje po troched z
kazdy razem miimo ze wtdAJE SIE BYTC 0K
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
13.04.2025, 13:00
No tylko moja opinia mało wniesie bo jestem nowy i nie mam rangi zamawiam od roku tutaj od różnych vendorów ale nigdy nie zakładałem konta nie pisałem opinii. Ale teraz pozmieniało się trochę bo będę zamawiał systematycznie i jednego vendora bardzo mi produkt się spodobał i spełnia oczekiwania klientów moich tak że zapowiada sie długa współpraca
Dla czego nie moge dać opini nowemu vendorowi ?? tylko moge dac opinie escobarowi ????? czy moze ktos to wyjaśnić mi ??? Zamawiałem u esco i to nie raz ale chce dac opinie komus z kim podejmę współpracę
Dla czego nie moge dać opini nowemu vendorowi ?? tylko moge dac opinie escobarowi ????? czy moze ktos to wyjaśnić mi ??? Zamawiałem u esco i to nie raz ale chce dac opinie komus z kim podejmę współpracę
14.04.2025, 19:32
(13.04.2025, 21:09)intelMark napisał(a): dyziu to ty??? hello kiedy recenzja obiecana?!!
Tak to ja nie moge dać ci opini ani fotek wrzucić. Nic nie moge napisac w twoim wątku bo mi pokazuje że nie mam uprawnień mogę tylko dac opinie jednemu vendorowi ale tylko pozytywną, inne są kasowane. Długa historia kiedys ci opowiem dałem ci dobry linki zastanów sie nad tym bo tu nic nie ugrasz na tym forum szkoda twojego czasu. Jak nie opublikują tego wpisu mam skrina wyśle ci emailem. Ja będę zamawiał cały czas bo temat masz najlepszy z tego forum mam na myśli nepa i 3cmc. reszta to sam wiesz
14.04.2025, 23:00
(13.04.2025, 13:00)dx15 napisał(a): No tylko moja opinia mało wniesie bo jestem nowy i nie mam rangi zamawiam od roku tutaj od różnych vendorów ale nigdy nie zakładałem konta nie pisałem opinii. Ale teraz pozmieniało się trochę bo będę zamawiał systematycznie i jednego vendora bardzo mi produkt się spodobał i spełnia oczekiwania klientów moich tak że zapowiada sie długa współpraca
Odpowiedz mi akurat czemu klamiesz w kwestii ze nie mozesz napisac w innym dziale ?

Przeciez od samego poczatku mogles pisac u innych, nie tylko u Esco zdajesz sobie z tego sprawe prwada ? Osobiscie sprawdzilem to co widzi uzytkownik o danej randze/ilosci postow/reputacji, zdazylem tez na szybko zalozyc nowe konto by sprawdzic, i usunalem je jak zobaczylem co chcialem.
intelMark Jezeli pojawila by sie recenzja do zatwierdzenia to juz by dawno bylo to odchaczone, a zadnej nie ma
14.04.2025, 23:09
dx15 - Dziękuję za zdjęcie i wszystko rozumiemy, co pisałeś. Dzięki śliczne co do opinii i fotek nie musisz już nam pisać ani dawać tak jak pisałem ci w wiadomości.
Nie musisz tu tłumaczyć. Nie warto!
Masz do mnie pocztę tak, że pisz będzie zawsze aktywna i w takich ilościach jak pisałeś dogadamy się i będzie wysyłka na Polskę dla ciebie.
A fotki z zamówienia skasuj nie zamieszczaj ich.
Nie musisz tu tłumaczyć. Nie warto!
Masz do mnie pocztę tak, że pisz będzie zawsze aktywna i w takich ilościach jak pisałeś dogadamy się i będzie wysyłka na Polskę dla ciebie.
A fotki z zamówienia skasuj nie zamieszczaj ich.
15.04.2025, 00:01
Epsiakos jestes beszczelny nie dopuszczacie opini? gdzie jest opinia co dałem esco?? co nie była przychylna to skasowana ??? pokazuje mi ze nie mam uprawnień by pisac posty juz vendor i tak dowiedział sie co tu jest grane i jakie to nie uczciwe forum jest i do kogo należy. Nikt normalny nie bedzie chciał u was być