Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dopal music by horsii
12.04.2025, 21:20
(12.04.2025, 16:17)horsii napisał(a): Produkt: NEP - N-etylonorpentedron, inne nazwy: alfa-etyloaminowaleropentiofenon (a-EAPP)
Mogliscie napisac na worku "NEPAL" albo "import z NEPalu" a nie...
Produkt to biały drobny proszek o wątłym zapachu, troche intensywniejszym jak juz jest w nosie. Aplikacja marginanie bolesna. Brałem donosowo. Nos nie cierpi, cos tam poswedzi ale nie ma mowy o jakichs strupach, auaaa krwi i innych ekscesow znanych z klefedronu..
Wchodzi 2-5 min. Spływ mały, znośny, nieuciazliwy. Euforia, typu cmc wiadomo że nieobecna, jest pobudzenie i silna motywacja do działania, lekka wazokonstrykcja, mocne skupienie. Znajdzcie sobie faceci inne zajecie niz męczenie dżonsona bo szkoda marnowac nepa na to. Do produkywnych-kreatywnych zadan naprawde to jest dobre. Idzie zapomniec o wszystkim w tym o jedzeniu.
Moje dawki to 50 mg - gora 70 mg, dzialaly bardzo dobrze, i nie cisnelo na dorzute co 20 min, jak raz dobrze zapodałeś.
Wkręcenie sie w czynnosci jest bardzo mocne. Ja w FL studio napierdalałem muze jak glupi, tune typu rave, jungle. lata 90, taneczna. młodszy brat drum & bassu. Zajebiscie sie robi na tym ja pierdole i jeszcze troche. Napierdalałem jak głupi całą noc i do rana.
Sa tez tego efekty, nie wiem czy jest sens to pokazywac, ale jak ktos z ciekawosci chce posluchac jak działa nep, to moge zuploadowac plik mp3![]()
Subst działa dlugo. 3 godziny, nawet do 4 moze nawet i 5 jak dojebiesz gruby pas startowy. Roztrzesienia nie doswiadczylem, ani żadnych paranoi (2,5 doby bez snu all the time na nepie regularne dorzutki). Wiadomo ze zwiekszona czujnosc, to normalne ale nie ma żadnego FBI za oknem.
Po mojej dlugiej zabawie nie doswiadczylem zadnej tragedii, moze lekkie rozdygotanie wiadomo po takim czasie kurwienia NDRI i nie spania ale to jest całkiem wytrymywalne i manageable bez zadnych benzo oraz piw itd. Normalnie to odlezec idzie i tyle.
Dobry produkt, wydajny, nie trzeba sypać pasów na 100 km , małe beleczki robia robote.
Podsumowujac, to dobry nep, wart polecenia. Bardzo mi się podobał, w gruncie rzeczy to podobał mi sie na tyle, ze jak zjadłem swój to akurat mój przyjaciel wwojtuss powiedzial mi że nie lubi NDRI typu nep, i ze mi go odda skoro ja lubie, tak wiec glupio odmówic i dzis chyba wrocimy do zabawy.![]()
Słuchajcie tego kurwa - dobra ciekawostka i smieszna xD
Jak chcesz komus zaimponowac, ze walisz coś MEGA egoztycznego, super pojebany RC o ktorym nikt nie slyszal (najlepiej to wkręc komuś że sam to wymyśliles z ziomkiem "hemikiem") normalnie MEGA ALFA NIGDZIE TEGO NIE DOSTANIESZ, - to powiedz ze masz 1-despirolidynylo -N-etylo-PVP.
brzmi jak analog z kosmosu, no nie ? samo "PVP" dziala na wyobraznie. Wez napisz komus, ze walisz N-despirollidynylo-N-metylo-PVP to oczy jak 5 zł będą, ktos kto sei zna, na forach to moze sie połapie ale na ulicy nikt jak chuj.
zesra się jak usłyszy. Ale czy takie coś istnieje?
Technicznie, tak! Ale w rzeczywistosci...
W miejscu "1" znajduej sie pirolidyna i to ona robi caly ten cyrk. Kłopot w tym, że przedrostek "des" oznacza że wymienionej częsci (w tym wypdku des-pirolidyno) oznacza że nie ma tam pirolidyny... W tym wypadku pozycja "N" (od Nitrogen, azot, zawsze tam jest w ketonach) to ta sama pozycja. Pirolidyny tam nie ma jak juz wiemy. ale jest etylo... A co z b-k ma 5-weglowy lancuch, i etyl na N (azocie)...?
NEP XD Tak. Jedyna roznica budowy A-pvp a Nepa to to że Alfa ma pirolidyne na azocie a nep ma etyl. NEP to jest alfa-pvp (alfa-pirolidynopentiofenon) tylko z etylem. Tak więc, dziwna nazwa "1-despirolidynilo-N-etylo-PVP" która w chuj pobudza wyobraznie ludzi którzy nie rozumieja nomenklatury chemicznej, to po prostu pokrętna na sile, ale technicznie całkowicie poprawna nazwa na NEPa. xD
w skrócie: a-PVP to NEP tyko z pirolidyną zamiast etylu - i na odwrot, NEP to a-PVP tylko z N-etylem zamast pirolidyny.
jak takie cos powiesz sebowi z osiedla, to mu mozg wybuchnie.
Też się amatorsko zajmuje muzyką i chętnie bym posłuchał
13.04.2025, 02:00
Kings prosze mowisz masz, oto mp3, niestety to nie jest caly kawalek, pracuje nad tym caly czas
niezmiksowany niedokonczony ale mysle ze kierunek jego jest dobry
link ponizej jest aktywny 72h potem wygasa
https://litter.catbox.moe/ep9i91.mp3
niezmiksowany niedokonczony ale mysle ze kierunek jego jest dobry
link ponizej jest aktywny 72h potem wygasa
https://litter.catbox.moe/ep9i91.mp3