Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
konkurs na najlepszy wygląd strony Dopal.org od AniaCz
16.04.2025, 13:03
Propnonuje mniejszy konkurs z okazji instnjenia forum oraz cotygodniowych nagród aby je powiększyć o kolejnych vendorów jednorazowo niech każdy a w szczególności nowi vendorzy którzy byli by sponsorami takiego mniejszego konkursu proponuje nazwać do dopal mistrz narkotykowy jest jeden teraz wspisz jeden Plus wypisywanie plusów polega Na tym że będą wpisywane po kolei w zależności od kraju pochodzenia za co będzie nagradZane za to będzie miejsce za to za co się będzie wykonywalo pracę to będzie polegało na tym że każdy otrzyma wiadomość z tym co ma do zrobienia następnie każdy zrobi propozycje wyglądu strony dopal.org będzie to polegało na tym że każdy otrzyma propozucje wygrania w konkursie zaco będzie duża nagroda w której bedzie można wziąć udział za każde miejsce jest wyznaczona główna nagroda za 1 miejsce najwieksza nagroda za kolejne mniej do odebrania fantow . Wygląd strony powinien być bardzo mało związany z tematem samym w sobie powinien być taki który będzie funkcjonował na forum jest to jedno z wielu czynników najlepszych zasobów jakie można otrzymac taka storna jest potem miła i przyciąga wiele klientów za to bedzie najwieksza nagroda za wkład w propozycję zostanie wynagtodzony ten kto otrzyma najwięcej i będzie to ten kto wygra konkurs i będzie miał najwięcej głosów za to będzie największa nagroda zatem wyniki będą ogłoszone gdzie każdy będzie wybierał jak to ma wyglądać za co będzie najwieksza nagroda będzie to coś w rodzaju sampli ktore będą dostępne za wkład w forum a więc jestem pewien że to będzie powodzenie za to co się robi będzie to nagroda dla całego forum widniała będzie lista wyników które będą dostepne dla każdego kto będzie chciał odwiedzić forum zatem start niech każdy wybierze czy to jest poprawne ja będę czekał i będę spodziewał się za to zapłaty zatem witam w konkursie który nazywa się DOPAL NAJWIĘKSZY SKLEP NARKOTYKOWY i będzie dostępny od zaraz zatem tyle miłego głosowania czekam na opinie pozdrawiam moderatora Epsiakos Maniek oraz admina Admin to tyle powodzenia AniaCz do zobaczenia żegnam miło

16.04.2025, 18:33
Nie wiem nawet co odpowiedzić. Na szczęście zainwestowałem parę dni temu całe pierdolone 20 dolarów amerykańkich w płatną wersję Chat GPT, więc sie nim wyręczę.
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/mrHXJbnL/image.png)
16.04.2025, 18:39
Ja proponuję mniej sampli, a więcej ruchu na świeżym powietrzu, a w wolnym czasie jakieś ciekawe książki, łamigłówki/krzyżówki/rebusy i dużo orzechów w diecie.