Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Policjanci zaskoczyli plantatora. Miał paczki z ziołem, kolejne suszyło się na sznurk
30.05.2022, 09:11
Niedługo może i mnie spotka taki widok xd Oczywiście nie chodzi o policję
Ile mniej więcej powinno się suszyć ?

Robię kwa kwa jak kaczka
30.05.2022, 09:28
(30.05.2022, 09:11)Alkopoligamia napisał(a): Niedługo może i mnie spotka taki widok xd Oczywiście nie chodzi o policjęIle mniej więcej powinno się suszyć ?
To już zależy od wielu czynników... Suszymy w ciemnym, suchym i przewiewny miejscu. Wieszamy najlepiej na sznurkach topami do dołu... Myślę, że około 5-7 dni. Jak łodygi będę wydawały charakterystyczny trzask powinno być git. Wtedy do słoików i niech leżakuje. Przez pierwsze 2-3 tygodnie należy otwierać słoiki 2-3 razy dziennie żeby trochę przewietrzyć i pozbyć się wilgoci która mogła zostać jeszcze w topach, aby nie spleśniały. Następnie to już cuuring, im dłużej tym lepiej pozdro
30.05.2022, 09:46
(30.05.2022, 09:11)Alkopoligamia napisał(a): Niedługo może i mnie spotka taki widok xd Oczywiście nie chodzi o policjęIle mniej więcej powinno się suszyć ?
Dwa tygodnie w temperaturze pokojowej w wentylowanym pomieszczeniu z przeciagiem, wyznacznikiem jest charakterystyczny trzask łodyg kiedy jest już ususzone
30.05.2022, 14:53
Alkopoligamia zazdroszczę!
Kiedy w końcu zmieni się to durne prawo i podejście...
Mam nadzieje że dożyje czasów gdzie każdy będzie miał możliwość uprawy na własny użytek
Kiedy w końcu zmieni się to durne prawo i podejście...
Mam nadzieje że dożyje czasów gdzie każdy będzie miał możliwość uprawy na własny użytek