Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Siemano
14.05.2025, 19:21
Witam szanownych badaczy
Na hajpku byłem bodajże od 2012 i w ogóle nie miałem pojęcia o tym forum a przeglądając je od tygodnia jestem tutaj dużo częściej niż tam.
Do tego dział vendorow jest tutaj na innym poziomie, oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu 😁
Niedługo coś zamawiamy będzie badane będzie recenzowane
Pozdro
Na hajpku byłem bodajże od 2012 i w ogóle nie miałem pojęcia o tym forum a przeglądając je od tygodnia jestem tutaj dużo częściej niż tam.
Do tego dział vendorow jest tutaj na innym poziomie, oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu 😁
Niedługo coś zamawiamy będzie badane będzie recenzowane
Pozdro
15.05.2025, 09:16
Siemka!
Nie moge utworzyc trejda wiec witam OP'a, oraz sie przywitam.
Jestem oooizneb, na Hajpku od jakiegos 2023 roku. Dawniej konserka substancji, i wszelakiej masci dopkow, obecnie konsultantka dot. harm reduction, oraz osoba interesujaca sie dzialaniem substancji.
Zostalam zaproszona na Dopal.org przez Bogdana Bonera.
Interesuje sie (oraz targetuje w nia jako glowna profesje) informatyka, a mianowicie programowaniem. Mimo tego iz sie wypalilam calkowicie, to jednak czasem wracam do niej. A poza tym, gram, tworze wlasna muzyke + DJ'ka. W wolnym czasie lubie robic fotografie, oraz spacerowac.
Pozdrawiam
oooizneb
Nie moge utworzyc trejda wiec witam OP'a, oraz sie przywitam.
Jestem oooizneb, na Hajpku od jakiegos 2023 roku. Dawniej konserka substancji, i wszelakiej masci dopkow, obecnie konsultantka dot. harm reduction, oraz osoba interesujaca sie dzialaniem substancji.
Zostalam zaproszona na Dopal.org przez Bogdana Bonera.
Interesuje sie (oraz targetuje w nia jako glowna profesje) informatyka, a mianowicie programowaniem. Mimo tego iz sie wypalilam calkowicie, to jednak czasem wracam do niej. A poza tym, gram, tworze wlasna muzyke + DJ'ka. W wolnym czasie lubie robic fotografie, oraz spacerowac.
Pozdrawiam
oooizneb
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal.
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
19.05.2025, 21:52
I ja ci życzę wszystkiego dobrego muszę lajki nabić bo muszę priwa napisać ale kurwa jak to 10lajkow wymaga to ja nie wiem czy se poradzę. Ale i tak cię pozdrawiam i życzę sukcesów w zyciu