Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
120 porcji dilerskich w mieszkaniu 18 latki
W ubiegłym tygodniu chełmscy kryminalni przeszukali mieszkanie, w którym przebywała 18-letnia kobieta. W trakcie czynności odnaleźli znaczne ilości marihuany i mefedronu – substancji, z których można byłoby przygotować ponad 120 porcji dilerskich.
Narkotyki ukryte były w kosmetyczce należącej do młodej kobiety. Zatrzymana została doprowadzona do prokuratury, gdzie usłyszała zarzuty. Prokurator zdecydował o zastosowaniu wobec niej środka zapobiegawczego w postaci dozoru policyjnego
Kobiecie grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
Źródło kryminalki.pl
Narkotyki ukryte były w kosmetyczce należącej do młodej kobiety. Zatrzymana została doprowadzona do prokuratury, gdzie usłyszała zarzuty. Prokurator zdecydował o zastosowaniu wobec niej środka zapobiegawczego w postaci dozoru policyjnego
Kobiecie grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
Źródło kryminalki.pl
23.07.2025, 17:10
Strach ze sztuką w kieszeni na miasto iść, bo jeszcze zrobią z niej 8 porcji dilerskich i przybiją handel
Wiem że nędzny artykuł ale chciałem zwrócić tylko uwagę ze chuj wie jak liczą te porcję i że za taką małą ilość mogą dać zarzut znacznej ilości co grozi do 10 lat... Trzeba mieć to na uwadze 🙃
Kiedyś widziałem w artykulach że policja z 2 kilo mówiła że można było zrobić 20 000 porcji dilerskich to pewnie 0.1 liczą jako porcję dilerska 🤣🤣🤣🤣
Kiedyś widziałem w artykulach że policja z 2 kilo mówiła że można było zrobić 20 000 porcji dilerskich to pewnie 0.1 liczą jako porcję dilerska 🤣🤣🤣🤣
23.07.2025, 17:45
(23.07.2025, 17:10)Metykatykot napisał(a): Strach ze sztuką w kieszeni na miasto iść, bo jeszcze zrobią z niej 8 porcji dilerskich i przybiją handel
Dlatego nie wychodz z tematem z domu. XD
Ja tam zawsze wolałem ćpać w zaciszu domowym niż latać po mieście bo czułem się bezpiecznie w domu. No może były wątki jak stima zajebałem to wtedy mój dom był okrążony psiarnia i CBŚ. XD