Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PENY (thc, euphoria)
29.09.2025, 06:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.09.2025, 06:15 przez Sniffiarz97.)
Chcialem się zapytać zanim coś zamówie (PEN) czy takie palenie może mi przypomnieć palenie e-fajek? Palilem 2 lata i od ponad roku nie pale, nie chce znów zacząć palić.
Dlaczego chce zamówić? Nie bralem nigdy opio w żadnej postaci, thc palilem ponad rok temu ale pewne rzeczy się nudzą i przychodzą nowe pomysly.
Jak dziala opio i czy to ryzykowne podejście? Chcialem sprobować i w sumie napisać reckę bo temat jest cicho
Dlaczego chce zamówić? Nie bralem nigdy opio w żadnej postaci, thc palilem ponad rok temu ale pewne rzeczy się nudzą i przychodzą nowe pomysly.
Jak dziala opio i czy to ryzykowne podejście? Chcialem sprobować i w sumie napisać reckę bo temat jest cicho
29.09.2025, 06:17
Ja bym wgl opio nie ruszał jak nigdy nie brałeś !!
Na huj Ci to ? Szukasz nowych uzależnień ?
No to powodzenia
Na huj Ci to ? Szukasz nowych uzależnień ?
No to powodzenia
29.09.2025, 06:37
Pytanie zasadnicze co to za opio, w ogóle dziwne że sklep wprowadza opiody vape penach, a nie zdradza substancji, która się w nim znajduje. No cóż ja nie lubię kota w worku...
29.09.2025, 07:19
Byłem bardziej ciekaw czy znów będzie Ochota na e- papierosa mimo że nie ma nikotyny. Co do opio to tylko słyszałem że uzależnia szybko, ale nie zawsze za 1 razem, ale może tak być. Rozumiem, że to ryzykowny pomysł, a raczej pytanie
29.09.2025, 08:07
Taki vape może być zapalnikiem żebyś wrócił do epeta. Dodać do tego opio..
Uważam że ryzyko zbyt duże. Daj sobie spokój.
Uważam że ryzyko zbyt duże. Daj sobie spokój.
06.10.2025, 11:33
Koleszka świętej pamięci,,PUDZILLA,, niech mu ziemia lekką będzie. Też spróbował opio i zapomniał oddychać. Powodzenia ci życzę i miłej zabawy.