Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina mix z czym
08.12.2025, 09:16
Z czym mocować katemina znacie się ? Ja z ziołem mieszałem i było fajnie grubsze połączenia dopiero się dowiem jak coś napiszę dajcie coś dzięki
08.12.2025, 13:54
Ostatnio próbowałem w miksie z alfą i nepem
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
09.12.2025, 07:29
male dawki kety fajnie podbijaja kodeine, swego czasu czesto tak robilem, gram ketaminy meczylem bodajze z miesiac po troszku do jakichs klonow, piwa, kody wlasnie, a takie bardziej znane mixy to do kwasa chociazby
09.12.2025, 11:30
Pytanie co chcesz uzyskać takim mixem. Raz wziąłem z LSD i czułem się bardzo dziwnie
09.12.2025, 12:24
Zrób sobie sam Tusi holenderskie
mdma kokaina(lub 3mmc) i ketamina
mdma kokaina(lub 3mmc) i ketamina
Be objective and honest.
11.12.2025, 14:09
- thc
- z niewielkimi ilościami stymulantów. Jakich, to już jak kto woli, co ćpun to preferencje i gusta, ale raczej takich bardziej idących w euforię i speed (w takim kierunku działają np. 3-meo-pce i 3-me-pcpy - to swoją drogą świetne substancje), niż idących w kierunku alfowego spięcia i kosmicznego NDRI wypierdolu... chociaż ja to tam kiedyś pizgałem 3-ho-pcp z a-pvp
- jakiś kwas, trypki
- klasyka gatunku: ALKOHOL
- kodeina, jakieś takie lekkie opioidy. małe dawki ket, takie dające tylko lekki buzz, a nie zćpanie sturbienie, dają fajne efekty
- z niewielkimi ilościami stymulantów. Jakich, to już jak kto woli, co ćpun to preferencje i gusta, ale raczej takich bardziej idących w euforię i speed (w takim kierunku działają np. 3-meo-pce i 3-me-pcpy - to swoją drogą świetne substancje), niż idących w kierunku alfowego spięcia i kosmicznego NDRI wypierdolu... chociaż ja to tam kiedyś pizgałem 3-ho-pcp z a-pvp
- jakiś kwas, trypki
- klasyka gatunku: ALKOHOL
- kodeina, jakieś takie lekkie opioidy. małe dawki ket, takie dające tylko lekki buzz, a nie zćpanie sturbienie, dają fajne efekty