Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Porównanie NEP
09.12.2025, 08:37
Siemka, piszę ten wątek a zarazem mam lekkie wątpliwości dotyczące mojego postu, ponieważ widzę komentarze dotyczące tego który NEP lepszy w porównaniu do tego sklepu ETC, chcialbym te wątpliwości swoją opinią i testowanie kilku NEP nie tylko od partnerskich. Może zacznę od tego od jakiego czasu stosuje NEP i do czego bo to ma duże znaczenie. Stosuje NEP od jakiegoś roku z przerwami najkrótszymi (7 dni) a najdluższymi (3 miesiące) i stosuje go glównie dla uprzyjemniania sobie pracy i gorszymi chwilami w życiu. Zazwyczaj sięgam po NEP jak mi coś nie wychodzi w życiu ( podoba mi się brak zmartwień podczas używania). Pomaga mi w pracy nie myśleć w ogóle albo skupić się na jednej czynności (MEDIKINET na hormonie wzrostu)
Będę porównywal sklepy partnerskie pod względem stymulacji, libido, zapychania nosa itp. Jeśli post nie przejdzie to uszanuje bo to jednak temat może być różnie odebrany.
Hajlajf: Wygląd: Zawsze dostawalem duże krysztaly, przypominające asteroide krążącą w kosmosie. Taki puszyty kamyk z malymi wgnieceniami. Lekkawo mleczny nie przeźroczysty. aplikowalem zawsze Sniff, temat w nosie nie podrażnial śluzówki nosa ani nie bylo żadnej boleści. Krysztal dobrze się kruszyl na drobny pyl. charakterystyczny zapach podczas aplikowania jedynie pozostawal w nosie.
Dzialanie:
Dawki z rzędu 0.1 robil robotę, ale czasem walilem większe dawki, ja generalnie do normalnych nie należę ale pisze żeby zobrazować. dzialanie po 5-10 minutach. Nie wchodzilo mi nigdy na cardio nawet po 2-3 dniu, ale po 1 zazyciu czulem stres i takie szukanie czegokolwiek żeby coś zrobić. Bardzo często chodzilem po pokoju i po calym domu aby w sumie nie wiem czego szukalem ale na pewno byla to tego ze poczulem ultra speed. Brak zmartwień, tzw clearhead, ciagla muzyka w glowie i tak brzydko powiem wyjebanie. Libido Bardzo wysoko, ale to potem zawsze bralo mnie na masrurbację, ale faktycznie ma to moc dużą pod tym względem. Myślę ze spokojnie na 150 stronie skończysz zabawę, albo że caly internet wyżre ci z telefonu. Skutki uboczne to niestety oczy, które przypominaly jakby byly we mgle , szczękościsk przy duzych dawkach albo latajaca żuchwa na lewo i prawo
Ocena: 8/10
Esco:
Dawki podobnie co do hajlajfa, Dzialanie zauważylem że bardziej się laduje niz u hajlafa tak z bomby. trwalo jakies 15-20 minut. Czulem , że trochę wchodzi na cardio, ale nie do końca. Bardziej taki stres przypominający jak u hajfa. Krysztaly bardziej przeźroczyste, szybciej się kruszące pod kartą, lekko chemiczny zapach (zawsze jakiś będzie) i splyw bez zapachu czy smaku. Podobna sytuacja co do hajfa, charakterystyczne chodzenie po calym domu i szuaknie czegoś czego nie ma. Jedynym czynnikiem który różni się od hajfa byla nieco większe libido, chęć na seks (pamiętajcie, że to tylko moje subiektywne odczucia), Gębe również wykrzywialo, ale chyba mniej (tak zapamiętalem)
Ocena 8/10
Sorty mogą się zmieniać pamiętajcie, ale napisalem tą opinie żeby nie powtarzaly się komentarze w stylu jak porównasz do tego czy tego. Różnice są znikome, każdy sort brany u hajfa czy esco byl zajebisty. Nigdy nie zawiodlem się.
Takie same dawki jak przy hajf
Będę porównywal sklepy partnerskie pod względem stymulacji, libido, zapychania nosa itp. Jeśli post nie przejdzie to uszanuje bo to jednak temat może być różnie odebrany.
Hajlajf: Wygląd: Zawsze dostawalem duże krysztaly, przypominające asteroide krążącą w kosmosie. Taki puszyty kamyk z malymi wgnieceniami. Lekkawo mleczny nie przeźroczysty. aplikowalem zawsze Sniff, temat w nosie nie podrażnial śluzówki nosa ani nie bylo żadnej boleści. Krysztal dobrze się kruszyl na drobny pyl. charakterystyczny zapach podczas aplikowania jedynie pozostawal w nosie.
Dzialanie:
Dawki z rzędu 0.1 robil robotę, ale czasem walilem większe dawki, ja generalnie do normalnych nie należę ale pisze żeby zobrazować. dzialanie po 5-10 minutach. Nie wchodzilo mi nigdy na cardio nawet po 2-3 dniu, ale po 1 zazyciu czulem stres i takie szukanie czegokolwiek żeby coś zrobić. Bardzo często chodzilem po pokoju i po calym domu aby w sumie nie wiem czego szukalem ale na pewno byla to tego ze poczulem ultra speed. Brak zmartwień, tzw clearhead, ciagla muzyka w glowie i tak brzydko powiem wyjebanie. Libido Bardzo wysoko, ale to potem zawsze bralo mnie na masrurbację, ale faktycznie ma to moc dużą pod tym względem. Myślę ze spokojnie na 150 stronie skończysz zabawę, albo że caly internet wyżre ci z telefonu. Skutki uboczne to niestety oczy, które przypominaly jakby byly we mgle , szczękościsk przy duzych dawkach albo latajaca żuchwa na lewo i prawo
Ocena: 8/10
Esco:
Dawki podobnie co do hajlajfa, Dzialanie zauważylem że bardziej się laduje niz u hajlafa tak z bomby. trwalo jakies 15-20 minut. Czulem , że trochę wchodzi na cardio, ale nie do końca. Bardziej taki stres przypominający jak u hajfa. Krysztaly bardziej przeźroczyste, szybciej się kruszące pod kartą, lekko chemiczny zapach (zawsze jakiś będzie) i splyw bez zapachu czy smaku. Podobna sytuacja co do hajfa, charakterystyczne chodzenie po calym domu i szuaknie czegoś czego nie ma. Jedynym czynnikiem który różni się od hajfa byla nieco większe libido, chęć na seks (pamiętajcie, że to tylko moje subiektywne odczucia), Gębe również wykrzywialo, ale chyba mniej (tak zapamiętalem)
Ocena 8/10
Sorty mogą się zmieniać pamiętajcie, ale napisalem tą opinie żeby nie powtarzaly się komentarze w stylu jak porównasz do tego czy tego. Różnice są znikome, każdy sort brany u hajfa czy esco byl zajebisty. Nigdy nie zawiodlem się.
Takie same dawki jak przy hajf
09.12.2025, 09:15
spoko a tak w 2 zdaniach ktory lepszy?
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
09.12.2025, 11:29
Cenowo są zbliżone do siebie, działanie również. To już zalezy od Ciebie gdzie wolisz składać zamówienia.
09.12.2025, 21:34
No, a jest euforia po tym? No, a jak jest to, w którym sorcie większa? Libido i tu i tu jest duże jak rozumiem, ale u Escobara nieco większe, ale też nieco bardziej na serce wchodzi niż highlife? No, a reszta działania bardzo podobna jak rozumiem w obu sortach.
09.12.2025, 21:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2025, 21:48 przez Forsik1910.)
snifiarz zawsze jest dobry sort i troche lepszy,wiec powiedz bez wyliczania ktory twoim zdaniem lepszy jest bo szykuje sie na swieta,myslalem nad esco 
eufo to moze 4 cmc do nepa wez to bd mial
tak mysle vapo nep i z nudow 4 cmc eufo i tak bedzie robione

eufo to moze 4 cmc do nepa wez to bd mial
tak mysle vapo nep i z nudow 4 cmc eufo i tak bedzie robione
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
10.12.2025, 07:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2025, 07:07 przez Sniffiarz97.)
wolalem od esco, moze przez to wieksze libido, eufo to nie wiem czy przy NEP doświadczysz jakiegoś wielkiego. Na pewno przy jednym i drugim czuć dopamine w chuj
10.12.2025, 11:43
Ja zamówiłem raz od esco raz od highlife dla gościa i nie zauważył żadnych różnic tylko że było to 3 miesiące temu ale wizualnie highlife miał ładniejsze same kamienie piękne
Be objective and honest.