Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Narco*i*c* W*rl*wi*e - sklep z darknetu
02.02.2026, 16:24
Taki sklep o takiej nazwie działa tylko w darknecie i można się do niego dostać tylko przez tora i ostatnio trafił też do grona sklepów partnerskich jednego z konkurencyjnych forów. W ofercie ma głównie klasyki raczej, RC tam ma niewiele, ale też są.
Opinie o sklepie
Opinie o sklepie
02.02.2026, 17:42
Oferta ciekawa. Mnie ta amfa interesuje. Ktoś może potwierdzić, że to naprawdę taki czysty towar jest?? No sorry ale tyłu już tak pisało Vendorów a później się okazywało, że 24h i 5g nie ma.....
Próg min. 350 to nie majątek ale wolę mieć chociaż jakieś potwierdzenie jakości.
Próg min. 350 to nie majątek ale wolę mieć chociaż jakieś potwierdzenie jakości.
02.02.2026, 17:45
Mowia ze jak chce sie poczuc to uderzenie starej fety, to nalezy w reichu szukac
(02.02.2026, 17:42)$RobinSchudł$ napisał(a): Oferta ciekawa. Mnie ta amfa interesuje. Ktoś może potwierdzić, że to naprawdę taki czysty towar jest?? No sorry ale tyłu już tak pisało Vendorów a później się okazywało, że 24h i 5g nie ma.....
Tam jest chyba pasta 72%, jak chodzi o amfetaminę dostępna w ofercie, a czy naprawdę to jest taki czysty towar aż, czy nie to chyba dopiero po spróbowaniu można się dowiedzieć i przekonać.
02.02.2026, 18:33
No właśnie o tym piszę..nie chce znowu wydawać siana w ciemno. Lekko 5 razy już miało być u różnych Vendorów 60-90%
Jeszcze jakby próg był 100zl albo sampel za 50 + wysyłka to ok mogę wziąć.
Jeszcze jakby próg był 100zl albo sampel za 50 + wysyłka to ok mogę wziąć.
Wczoraj, 09:11
Skoro piszą, że mają taką czystość to zapytaj o wyniki analizy.
Niech dają papiery na to.
spektrometr Ramana (urządzenie SENTERRA firmy Bruker), z oprogramowaniem OPUS (nieinwazyjna analiza składu chemicznego środków kryjących, narkotyków, włókien, lakierów itp.),
chromatograf gazowy sprzężony ze spektrometrem masowym – GC/MS Shimazu QP 2010 Ultra oraz HP 5971 (analiza składu chemicznego środków kryjących, narkotyków, dopalaczy i innych substancji),
zestaw analityczny do chromatografii cienkowarstwowej TLC (analiza składu barwnego środków kryjących),
spektrometr podczerwieni – zestaw Spectrum Two FT-IR, DTGS, APV oraz GladiATR/Video/PC Conenection (analiza składu chemicznego środków kryjących i innych substancji).
Niech dają papiery na to.
spektrometr Ramana (urządzenie SENTERRA firmy Bruker), z oprogramowaniem OPUS (nieinwazyjna analiza składu chemicznego środków kryjących, narkotyków, włókien, lakierów itp.),
chromatograf gazowy sprzężony ze spektrometrem masowym – GC/MS Shimazu QP 2010 Ultra oraz HP 5971 (analiza składu chemicznego środków kryjących, narkotyków, dopalaczy i innych substancji),
zestaw analityczny do chromatografii cienkowarstwowej TLC (analiza składu barwnego środków kryjących),
spektrometr podczerwieni – zestaw Spectrum Two FT-IR, DTGS, APV oraz GladiATR/Video/PC Conenection (analiza składu chemicznego środków kryjących i innych substancji).