Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Holenderski TUSI
Nazwy: Holenderski/a/e TUSI, Dutch TUSI
![[Obrazek: dutch-tusi-600.png]](https://i.ibb.co/gLGrtW7F/dutch-tusi-600.png)
Holenderski TUSI ("Dutch TUSI") to legalna alternatywa dla „różowej kokainy”. Holenderska TUSI to legalna odmiana „różowej kokainy”, oferująca podobne efekty, ale z alternatywnymi składnikami.
Cechy:
* Przeznaczony do spożycia donosowego, działa znieczulająco
* Zawiera w działaniu dużą ilość cech łączących kokainę, ketaminę i MDMA
Skład: 40% 3M-PCPy z substancją znieczulającą.
Jeżeli chodzi o status prawny w Europie to substancja (sól) jest prawdopodobnie legalna w Portugalii, Hiszpanii, Francji, Luksemburgu, Holandii, Finlandii, Słowacji, Serbii i Grecji. Substancja jest nielegalna w Wielkiej Brytanii, Belgii, Szwajcarii, Niemczech, Austrii, Litwie i Rumunii.
Substancja jest obecnie dostępna na rynku i można ją kupić. Można u juklisa kupić tą sól obecnie.
![[Obrazek: dutch-tusi-600.png]](https://i.ibb.co/gLGrtW7F/dutch-tusi-600.png)
Holenderski TUSI ("Dutch TUSI") to legalna alternatywa dla „różowej kokainy”. Holenderska TUSI to legalna odmiana „różowej kokainy”, oferująca podobne efekty, ale z alternatywnymi składnikami.
Cechy:
* Przeznaczony do spożycia donosowego, działa znieczulająco
* Zawiera w działaniu dużą ilość cech łączących kokainę, ketaminę i MDMA
Skład: 40% 3M-PCPy z substancją znieczulającą.
Jeżeli chodzi o status prawny w Europie to substancja (sól) jest prawdopodobnie legalna w Portugalii, Hiszpanii, Francji, Luksemburgu, Holandii, Finlandii, Słowacji, Serbii i Grecji. Substancja jest nielegalna w Wielkiej Brytanii, Belgii, Szwajcarii, Niemczech, Austrii, Litwie i Rumunii.
Substancja jest obecnie dostępna na rynku i można ją kupić. Można u juklisa kupić tą sól obecnie.
DannyDeVito
W Polsce być może substancja podpada pod prawo analogowe, ale w sumie to nie wiadomo nawet. Też nie pisałem, że to legalne w Polsce, a status prawny substancji w Polsce jest niejednoznaczny. Jest legalną alternatywą w niektórych krajach, a Polski nie ma na tej liście i nie jest to pewne.
W Polsce być może substancja podpada pod prawo analogowe, ale w sumie to nie wiadomo nawet. Też nie pisałem, że to legalne w Polsce, a status prawny substancji w Polsce jest niejednoznaczny. Jest legalną alternatywą w niektórych krajach, a Polski nie ma na tej liście i nie jest to pewne.
18.02.2026, 22:35
(16.02.2026, 19:44)DannyDeVito napisał(a): Hmm dziwne, jak dla mnie z automatu podpada pod analogowe.
Z prawnego punktu widzenia, jeśli substancja zawiera składniki chemiczne lub działa na podobnej zasadzie jak substancje zakazane, "może być objęta przepisami dotyczącymi prawa analogowego" - Wiesz jak jest pod to prawo da się podczepić prawie wszystko.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.02.2026, 12:32
Holenderskie tusi to jest nic innego jak ketamina 3mmc mdma I różowy barwnik widziałem jak murzyny to mieszają nawet czaaaaaasem dodają jescze kokainy
Be objective and honest.
19.02.2026, 13:54
DrakoMalfoy
Tak, ale to tusi, a to jest holenderskie tusi, czyli 40% 3M-PCPy i substancja znieczulająca jakaś, a to co napisałeś to jest tusi.
Tak, ale to tusi, a to jest holenderskie tusi, czyli 40% 3M-PCPy i substancja znieczulająca jakaś, a to co napisałeś to jest tusi.
21.02.2026, 20:48
Myślałem, że Tusi to zawsze jest niczym mystery box. Nigdy nie wiesz co w tym siedzi.
22.02.2026, 06:42
Rweqerew333
No bo przeważnie tak jest (poza barwnikiem, bo koniec końców musi być różowe). Po prostu próbują się podpiąć marketingiem i siłą skojarzeń do czegoś co jest już szeroko rozpoznawalną "substancją".
No bo przeważnie tak jest (poza barwnikiem, bo koniec końców musi być różowe). Po prostu próbują się podpiąć marketingiem i siłą skojarzeń do czegoś co jest już szeroko rozpoznawalną "substancją".
17.03.2026, 09:04
xDDDDDDDDDD pojedyncza substancja rozbeltana z piaskiem zeby dzieci nie porobily sobie krzywdy dawkujac na oko dostaje nazwe "dutch tusi"
moim zdaniem to tylko pokazuje jakim nieporozumieniem, dla kumatego pasjonata substancji przeroznych, jest sam fakt istnienia, odizolowania, nazwania i wyniesienia na piedestal jakiegos zsypu resztek z szopy przecietnego zachodnioeuropejskiego dilera xDD
ale jak widac kazde spoleczenstwo musi miec substancje z niejasnym, bardzo czesto zmieniajacym sie skladem xD my mielismy czery kokolino oni maja czery tusibino
moim zdaniem to tylko pokazuje jakim nieporozumieniem, dla kumatego pasjonata substancji przeroznych, jest sam fakt istnienia, odizolowania, nazwania i wyniesienia na piedestal jakiegos zsypu resztek z szopy przecietnego zachodnioeuropejskiego dilera xDD
ale jak widac kazde spoleczenstwo musi miec substancje z niejasnym, bardzo czesto zmieniajacym sie skladem xD my mielismy czery kokolino oni maja czery tusibino
17.03.2026, 09:19
a za 10 lat beda mieli mieszanke o nazwie bombardino crocodilo
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.