Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sposoby na minimalizację gastrofazy
11 godzin(y) temu
Czołem,
jak w temacie - czy macie jakieś metody, które by zneutralizowałyby gastro po paleniu? Jednym z czynników, które dla mnie czynią raczenie się ziółkiem o wiele mniej atrakcyjnym jest dość silna potrzeba nawpierdalania się wszystkiego co popadnie. Może cni Forumowicze mają jakieś sprawdzone sposoby i chcieliby się nimi podzielić.
jak w temacie - czy macie jakieś metody, które by zneutralizowałyby gastro po paleniu? Jednym z czynników, które dla mnie czynią raczenie się ziółkiem o wiele mniej atrakcyjnym jest dość silna potrzeba nawpierdalania się wszystkiego co popadnie. Może cni Forumowicze mają jakieś sprawdzone sposoby i chcieliby się nimi podzielić.
11 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 godzin(y) temu przez Sniffiarz97.)
Może przygotowanie jakiegoś mało kalorycznego posiłku, ale objętościowego przed paleniem, np warzywa na patelnię z jakimś sosem pomidorowym i mielonym mięsem, picie dużej ilości wody, tak poza tym to zająć może czymś głowę prócz leżenia i oglądania czegoś w telewizji. Wydaje mi się, że nie ma sposobu na gastro takiego żeby zniwelować
Ja dlatego przestałem palić zielone, dużo traciłem na jedzenie, przytyłem i też w ciągu dnia byłem zamulony
Ja dlatego przestałem palić zielone, dużo traciłem na jedzenie, przytyłem i też w ciągu dnia byłem zamulony
10 godzin(y) temu
Zazwyczaj coś zjadałem przed ziółkiem i za wiele to nie dawało. Też z uwagi na to, że smak bucha bardzo mi przeszkadza i drapie w gardło to również w trakcie tripów piję sporo wody. Ponoć zjedzenie czegoś bogatego w białko mogłoby być pomocne, ale tego patentu jeszcze nie testowałem.
Można dodać też jakieś niewielkie, znikome i mało odczuwalne ilości stymulanta do palenia zioła też tak, żeby nie wpłynęło to praktycznie na fazę, ale nieco zmniejszyło apetyt, bo stymulanty też dobrze nadają się do zmniejszania apetytu oprócz tego, że stymulują. Nawet czasem się zdarza, że używa się stymulantów leczniczo do leczenia otyłości i zmniejszenia apetytu, ale to takie niewielkie ilości tylko wtedy. Takie mikrodawki stymulantu się daje praktycznie i zmniejsza to apetyt.
Sygnatura
7 godzin(y) temu
Problem jest taki, że jak mam stimy na warsztacie to zioło odchodzi w zapomnienie / jako przyprawa w małych dawkach... XD - po prostu nie jestem za dużym fanem buszka.
Bupropion oprócz zastosowania w leczeniu depresji, jest używany jako lek na otyłość.
Bupropion oprócz zastosowania w leczeniu depresji, jest używany jako lek na otyłość.