Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4mmc od escobara chemsex
2 godzin(y) temu
Cześć, testuję aktualnie 4mmc od escobara towar sztosik. Walę od 15 i nie mogę przestać. Takie pytanko bo chat mam zablokowany. Chciałby ktoś się dołączyć ? powalić razem ? Czy coś ? Kobieta, mężczyzna obojętne. Poczęstuje tematem. Napisz skąd jest w komentarzu a odpisze ile mam do ciebie. Pozdro
2 godzin(y) temu
Ja osobiście nieironicznie uważam, że wątek do spotkań IRL powinien zostać utworzony.
Pajacyki czytające forum mieliby znacznie ułatwioną pracę w podbijaniu statystyk łapaniem drani z nieznacznymi ilościami narkotyków.
Myślę, że CBZC również by się ucieszyło.
A kończąc tą szopkę, jako że nie mogę używać słów powszechnie uznanych za obraźliwe... Autorze wątku, jesteś chodzącą ilustracją efektu Dunninga-Krugera.
Pajacyki czytające forum mieliby znacznie ułatwioną pracę w podbijaniu statystyk łapaniem drani z nieznacznymi ilościami narkotyków.
Myślę, że CBZC również by się ucieszyło.
A kończąc tą szopkę, jako że nie mogę używać słów powszechnie uznanych za obraźliwe... Autorze wątku, jesteś chodzącą ilustracją efektu Dunninga-Krugera.