Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aplikacja ANIOŁ STRÓŻ
09.07.2022, 20:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2022, 20:10 przez kot_kreskowy.)
Siema 
Jeśli ktoś przymierza się do podjęcia próby aby żyć w trzeźwości, czy to pod kątem alko ,czy też narko, to wpadła mi w oko całkiem ciekawa i przydatna w tym kierunku aplikacja ANIOŁ STRÓŻ
Ja na bank w tym roku podejmę rękawicę aby skończyć z ćpaniem,a co najmniej aby bardzo ale to baaaardzo ograniczyć te moje szaleństwa.
Biorę się za siebie już po wakacjach.

Jeśli ktoś przymierza się do podjęcia próby aby żyć w trzeźwości, czy to pod kątem alko ,czy też narko, to wpadła mi w oko całkiem ciekawa i przydatna w tym kierunku aplikacja ANIOŁ STRÓŻ

Ja na bank w tym roku podejmę rękawicę aby skończyć z ćpaniem,a co najmniej aby bardzo ale to baaaardzo ograniczyć te moje szaleństwa.
Biorę się za siebie już po wakacjach.

Chyba mi się przyda, bo pierwsza myśl, co to za aplikacja nowa poza sniff, iv, oral, per rectum itd ta aplikacja anioł stróż XD
PS. Kocie ta Twoja historia z komentarza w którymś wątku o konkursie to się nadaje wg mnie na wątek w Trip Raportach jako Trip Życia
Trzymam kciuki ofkors
PS. Kocie ta Twoja historia z komentarza w którymś wątku o konkursie to się nadaje wg mnie na wątek w Trip Raportach jako Trip Życia

Trzymam kciuki ofkors