Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dezodorant, odświeżacz powietrza i inne
13.01.2025, 11:08
Nigdy takich akcji nie robiłem i nie zamierzam... Chyba bym się porzygał prędzej niż bym to zrobił.
13.01.2025, 11:11
widzialem w osrodku wariatow jak to wdychali, zipali niewiem jak to nazwac . Jeden to nawet cos z pianki do golenia wdychal .
To juz jest dla mnie patola.
To juz jest dla mnie patola.
13.01.2025, 11:13
Jeszcze jako tako jest wdychanie gazu od bitej śmietany jako gaz rozweselający ale na mnie to nigdy nie działało jak próbowałem później tylko śmietana do wyrzucenia.
A co do wdychania spreyu na komary to podziwiam
Przecież to się klei i mogło skleić płuca nawet czy coś , tragedia.
A co do wdychania spreyu na komary to podziwiam

Przecież to się klei i mogło skleić płuca nawet czy coś , tragedia.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
13.01.2025, 11:16
No przyznam sie bez bicia, ze za malolata to gaz od zapalniczek byl modny . Niewiem co teraz mlodziez zazywa ta, ktora niema dojscia do dopkow?
Benzyne?
Benzyne?
13.01.2025, 11:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.01.2025, 11:19 przez Lifeisbrutal.)
Raz koleżanka mi opowiadała, że jak miała 15 lat miała to wychała chyba gaz od zapalniczki kucając i jak wstawała szybko to zajebała ryjem o biurko i jucha z nosa jej poszła. XDD
13.01.2025, 11:20
Po tym gazie to pamiwtam szumialo piszczalo w glowi i uszach a Ty jak sparalizowany stales czy w jakiej tam pozycji bylo to wdychane.
13.01.2025, 11:24
(13.01.2025, 11:19)Lifeisbrutal napisał(a): Raz koleżanka mi opowiadała, że jak miała 15 lat miała to wychała chyba gaz od zapalniczki kucając i jak wstawała szybko to zajebała ryjem o biurko i jucha z nosa jej poszła. XDD
Wiem o czym mówisz to jest niedotlenienie mózgu.
Robiło się też za młodego że się kucalo, szybko się oddychało przez 10 sekund jakoś i się wstawało, zatykało nos i buzię i się wydychalo powietrze. Wtedy mamy niedotlenienie i mdlejemy

![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
08.03.2025, 16:15
W ogóle ciekawostka - w Acton trzeba mieć 18 lat żeby kupić sprężone powietrze xD
29.03.2025, 16:03
Miałem takiego ziomka z klasy Damiana w gimnazjum, który wrócił z kurwa sanatorium i zaczął odpierdalać takie rzeczy co właśnie Inferno napisał oraz wdychać dezodoranty.
Pewnego dnia już nie przyszedł do szkoły, za to dyrektorka na wychowawczej oznajmiła, że jebany nie żyje i, że mamy wycieczkę klasową na pogrzeb XD
Fajna wycieczka to była, inny ziomek przyszedł z blantem, którym ujebało się pół klasy. Śmieszny to był pogrzeb.
Przypał bo żegnaliśmy ziomka z klasy gdzie spora część moich kolegów ciągle chichotała za plecami XD
Pewnego dnia już nie przyszedł do szkoły, za to dyrektorka na wychowawczej oznajmiła, że jebany nie żyje i, że mamy wycieczkę klasową na pogrzeb XD
Fajna wycieczka to była, inny ziomek przyszedł z blantem, którym ujebało się pół klasy. Śmieszny to był pogrzeb.
Przypał bo żegnaliśmy ziomka z klasy gdzie spora część moich kolegów ciągle chichotała za plecami XD