Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
27.07.2025, 14:52
Ostatnio z braku mlika też polubiłem espresso. Wale trzy łyżeczki cukru do podwójnego i lekko bełtam nie mieszając całego cukru. Wypijam, a cukier kawowy z dna filiżanki traktuje jak cukierek Kopiko
27.07.2025, 15:12
Japierdole rowerek. XD
Co ty odpierdalasz za maniane to ja nie wiem. XD
Może od razu wpierdalaj cukier łyżeczką? Prościej będzie. A tak na serio jak już mam się napić kawy parzonej to tylko z mlekiem i cukrem. Piłem jeszcze kiedyś rozpuszczalną, ale dla mnie to woda zwykła o smaku kawy a nie kawa.
Co ty odpierdalasz za maniane to ja nie wiem. XD
Może od razu wpierdalaj cukier łyżeczką? Prościej będzie. A tak na serio jak już mam się napić kawy parzonej to tylko z mlekiem i cukrem. Piłem jeszcze kiedyś rozpuszczalną, ale dla mnie to woda zwykła o smaku kawy a nie kawa.
27.07.2025, 15:21
Kiedyś jak nie było nic słodkiego to sie chleb z cukrem żarło xD Ty to lajfik życia nie znasz i wychowany na lindt szokolatier pewnie
30.07.2025, 06:00
Kiedyś żółta Tchibo Family ale po zmianie nazwy na Eduscho Family coś mi nie podchodzi, choć producent zapewnia ze został zachowany ten sam skład.
18.08.2025, 12:02
Czarna rozpuszczalna jacobs, supanej nie lubię jak mi w ustach te czarne wiury zostają w smaku też jest inna wolę sypaną jest lepsza