Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1,4-butanodiol (zamiennik GBL)
05.09.2024, 17:08
nie sieje dezinformacji,napisalem jak kojarzę aby osoby takie jak Ty mogły to sprostować
05.09.2024, 18:58
Oj stary stary dobry GBL
Tego nie miałem okazji próbować ale podobno dobrze wypada w mixach z jakimiś ketonami to prawda ?
Tego nie miałem okazji próbować ale podobno dobrze wypada w mixach z jakimiś ketonami to prawda ?
05.09.2024, 19:44
GBL ojej no łatwo było przesadzić. Raz dojebalem z 2ml a jeszcze nie zeszło wcześniejsze. W łazience rzygalem na czarno, chuj wie co to było. Umierałem tam w chuj kilka godzin. Ale ogólnie libido mega podnosi. Zajebiste orgazmy. Więcej dobrych wspomnień mimo wszystko
06.09.2024, 05:46
Ja po gbl-u miałem tak, że mnie w huj jak by jaja siedziały tylko tak dziwnie bardziej przyjemniej .
Ktoś tak miał?
Ktoś tak miał?
06.09.2024, 09:14
(05.09.2024, 18:58)EmStO napisał(a): Oj stary stary dobry GBL
LAczenie depresanta i stymulanta to zdradliwa wena...latwo przedawkwoac GBL bo nie ma "dzieciola" a stymulant szybciej schodzi i wtedy zostajesz zgnieciony objawową spiączką ;-)
albo zdarzysz z wezem, albo walisz narciarza ze zwijka nad krechą
a jak jaja po giebly "siedzą" to oznaka wczesnego raka prostaty!
07.09.2024, 00:55
Uważajcie, żeby nie przedawkować - oprócz zerwanego filmu, po przebudzeniu pojawiają się objawy charakterystyczne do zatrucia GHB - potliwość, zawroty głowy, bradykardia, uczucie ogólnego strucia - tak ku przestrodze.
LOBO ale jak to ? Alfa i BDO to święty grall podwyższonego libido i związanego z tym zezwierzęcenia
LOBO ale jak to ? Alfa i BDO to święty grall podwyższonego libido i związanego z tym zezwierzęcenia
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA