Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
11.03.2025, 18:20
moher zgodzę się z tym. Jak zimą zamawiałem sobie większe ilości (nie kilogramy, spokojnie, ale dla mnie były większe) to brałem, bo jak jest to co ma tak leżeć. A jak się nie ma to się nie bierze, chyba że się wtedy pierdolca dostaje to jest już problem.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.04.2025, 14:45
Właśnie mija 2 tyg mojej czystości od wszelkich dopalaczy. 1 tydzień ciężko w huj ale pod koniec drugiego czuje że było warto przerwać ten ponad miesięczny maraton. Lepsze samopoczucie, wygląd ( twarz, włosy itp.) Apetyt niesamowity dlatego+ 3 kg do masy doszło. Relacje z rodziną wyprostowane,a to najważniejsze. A powód przerwania tego ciągu jak najbardziej banalny. Po prostu przestało na mnie to działać, nawet 2 gramy na wieczór nie robiły nic więc ekonomia przemówiła mi do rozsądku. Marnować dobry temat (3cmc od esco) nie ma sensu. No i jeszcze styrana śluzuwka w nosie. Kryształki wesoło sobie przelatywały nie napotykając żadnego oporu . I to była kropka nad i żeby zakończyć tę chorą jazdę. Pozdrawiam i życzę wam i sobie jak najwięcej przerw, bo wtedy smakuje najlepiej.