Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GBL
01.12.2025, 19:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2025, 19:46 przez włodzimierz.)
JureKiler
właśnie zajrzałem
myślałem, że jest tu więcej entuzjastów chemii
na razie mam zawalony czas + straciłem sporo kasy na giełdzie
więc ewentualnie jakby ktoś mnie mógł wspomóc jakimś tematem lub kasą to chętnie się wezmę do opisania procedur na różne związki
właśnie zajrzałem
myślałem, że jest tu więcej entuzjastów chemii
na razie mam zawalony czas + straciłem sporo kasy na giełdzie
więc ewentualnie jakby ktoś mnie mógł wspomóc jakimś tematem lub kasą to chętnie się wezmę do opisania procedur na różne związki
Ja jestem tym, który puka
02.12.2025, 06:44
włodzimierz
Też może nie jest to kwestia braku zainteresowania chemią, lecz samym GBL (jakoś na forum dominują stimiarze) a sam giebel może kojarzyć się z tabletką gwałtu i piciem płynu do folg. Tak czy siak oby Fortuna znowu się uśmiechnęła do Ciebie - obecnie giełda rzeczywiście robi fikołki głównie w odpowiedzi na obłąkane decyzje pewnego prezydenta Stanów Podzielonych.
Też może nie jest to kwestia braku zainteresowania chemią, lecz samym GBL (jakoś na forum dominują stimiarze) a sam giebel może kojarzyć się z tabletką gwałtu i piciem płynu do folg. Tak czy siak oby Fortuna znowu się uśmiechnęła do Ciebie - obecnie giełda rzeczywiście robi fikołki głównie w odpowiedzi na obłąkane decyzje pewnego prezydenta Stanów Podzielonych.