Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bl**ksh**pin*.**s**p
22.08.2025, 20:25
Nie wiem. Mówię o normalnych zamówieniach. Mam ci screeny wysłać na PW? Jprdl ale wy męczycie głowę 🤦🏻 musicie mieć straszne życia pełne depresji, pesymiści sami. Kryształ was dawno zmiótł z planszy i nawet tego nie zauważyliście. A zaden argument nie jest w stanie was przekonać do niczego..jak kurwa jarzębiną w styropian.....
Leci do mnie Hexen, NEP i 3cmc libido.
Dziś lądowanie. Potem wrzucę foty. Testy dziś. Nepa chyba na vapo wrzucę albo Hexen 👊🏼
Kontakt spoko. Szybki i konkretny.
Leci do mnie Hexen, NEP i 3cmc libido.
Dziś lądowanie. Potem wrzucę foty. Testy dziś. Nepa chyba na vapo wrzucę albo Hexen 👊🏼
Kontakt spoko. Szybki i konkretny.
18.02.2026, 20:00
Brałem te xanaxu przy okazji zamówienia 3cmc libido, które bardzo również polecam.
Ludzie tam narzekają że te xanaxy nieaktywne itp..ale to parę osób dosłownie
Nie zdziwiło by mnie to jakby to była jedna osoba z Multikont.
A pisze o tym bo brałem je i działaja książkowo. Ziomek też wrzucił 1tab.
Alpra jak alpra. Aktywne. Bardzo przyjemne działanie więc nie wiem..... Ale chyba ktoś tam robi pod górkę Vendorowi
Apvp ma równiez świetne!!!! Naprawdę kosa!
Na przełomie 4-5 miesięcy zrobiłem 3 większe zamówienia i wszystko zawsze ok. Super pakowanie a i wysyłki też dość sprawnie latają.
Osobiście polecam zakupy 👌🏼
Ludzie tam narzekają że te xanaxy nieaktywne itp..ale to parę osób dosłownie
Nie zdziwiło by mnie to jakby to była jedna osoba z Multikont.
A pisze o tym bo brałem je i działaja książkowo. Ziomek też wrzucił 1tab.
Alpra jak alpra. Aktywne. Bardzo przyjemne działanie więc nie wiem..... Ale chyba ktoś tam robi pod górkę Vendorowi
Apvp ma równiez świetne!!!! Naprawdę kosa!
Na przełomie 4-5 miesięcy zrobiłem 3 większe zamówienia i wszystko zawsze ok. Super pakowanie a i wysyłki też dość sprawnie latają.
Osobiście polecam zakupy 👌🏼
19.02.2026, 09:57
"Owca" to nie jednoznaczny sklep, niemal na 100% jest to sklep "córka" innego weterana w branży.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Sniffiarz97
Kupowałem 2 razy w tym sklepie i 2 razy doszło wszystko co miało przyjść, ale raz czekałem dość krótko, a raz bardzo długo. Za 1 razem bardzo długo, a za 2 razem dość krótko.
Kupowałem 2 razy w tym sklepie i 2 razy doszło wszystko co miało przyjść, ale raz czekałem dość krótko, a raz bardzo długo. Za 1 razem bardzo długo, a za 2 razem dość krótko.
Sygnatura
10 godzin(y) temu
Brałem kiedyś czwórkę od nich raz. Na zdjęciach piękne białe kamyki.
Nie dość że dostałem w kolorze coli to paczka słabo spakowana a sama zawartość nie do końca zamknięta dzięki czemu była skrobanka.
Nie dość że dostałem w kolorze coli to paczka słabo spakowana a sama zawartość nie do końca zamknięta dzięki czemu była skrobanka.
9 godzin(y) temu
jak najbardziej legit. kamyk od nich nie raz wleciał na badania, dużo gratisów.
8 godzin(y) temu
Chyba piszcie o innym sklepie wystarczy wejść na forum do nich j zobaczyć jego dział jaka sodomka się tam dzieje
krzysztoff
Tak, potwierdzam. Kontakt tragedia i zero szacunku do klienta, długo się czeka i mylą się z towarem i tak piszą ludzie też nawet.
Tak, potwierdzam. Kontakt tragedia i zero szacunku do klienta, długo się czeka i mylą się z towarem i tak piszą ludzie też nawet.
Sygnatura