Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
SPORT VS Używki
15.08.2023, 18:41
Według mnie cpanie i sport nie wchodzi w grę
15.08.2023, 20:50
A kim jesteś żeby wydawać taką opinię? Czymś ją popierasz czy tak Ci się wydaje? Jakby ćpanie i sport na raz były niemożliwe to nie byłoby dopingu. Nie każdy doping to ćpanie ale parę ciekawych substancji by się znalazło. Czy to zdrowe? Nie. Czy skuteczne? Jeszcze jak. Tylko skutki na dłuższą metę bywają paskudne.
16.08.2023, 12:56
(15.08.2023, 18:41)Mrs.Darkness napisał(a): Według mnie cpanie i sport nie wchodzi w grę
Czyli co mordo muszę zrezygnować z trenowania na rzecz cpania lub odwrotnie?
Lubię czasem sobie zapierdolic dobrze albo poleciec „zresetować” się bo co mi z tego życia zaraz i tak wszystko pierdolnie.
Moim zdaniem można łączyć przyjemne z pożytecznym ale tez rozsądnie i z głowa teraz będę się starać robić minimum miesiąc przerwy chociaż wiem ze już ciężko będzie, chce na maxa wykorzystać pogodę treningi na dworze jeżdżenie rowerem poprawa formy to mnie kręci, ale tez w niuche coś zajebistego czasem Lubię przyjąć i przykatowac swoją dziewczynę 2 dni 😂
Be objective and honest.
16.08.2023, 13:30
Jak ktoś ćpa na "sportowo" to moim skromnym zdaniem idzie łączyć sport & używki nie powinno się tego odczuć jakoś tak bardzo . Gorszym wyjściem jest opisany mój wyżej przypadek
16.08.2023, 13:36
Zależy od wielu czynników, podatności organizmu na tzw zwale po, częstotliwość zażywania i ile ćwiczymy oraz jakie przerwy między robimy w treningach
Większej bzdury w życiu nie słyszałem więc od razu wiem że w tej sprawie wiesz dosłownie zero, ale np ćpanie i wychowywanie dziecka nie powinno wchodzic w grę
(15.08.2023, 18:41)Mrs.Darkness napisał(a): Według mnie cpanie i sport nie wchodzi w grę
Większej bzdury w życiu nie słyszałem więc od razu wiem że w tej sprawie wiesz dosłownie zero, ale np ćpanie i wychowywanie dziecka nie powinno wchodzic w grę
16.08.2023, 22:49
Mam znajomych co poszli w zawodowe walki ale praktycznie w 99% zerwali z używkami tym co się to nie udało dalej robią swoje i trenują ale z używkami nie przeskoczysz pewnego etapu bo będziesz stac w miejscu albo w najgorszym wypadku się cofać.
A jak ktoś nie ma takiej zajawki na zawodostwo to nie zaszkodzi mu weekendowe tańczenie a sport tylko pomoże wypocić gowno dojść do siebie itp.
A jak ktoś nie ma takiej zajawki na zawodostwo to nie zaszkodzi mu weekendowe tańczenie a sport tylko pomoże wypocić gowno dojść do siebie itp.
Be objective and honest.