Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co policjanci myślą o drobnych ilosciach
31.03.2025, 06:24
Mnie kiedyš tajniacy zatrzymali z ziomem z sztuka było to coś ze średnich wynalazków thiotonine bodajże szliśmy na stadion do parku poronienie po 2 kreskach tego 30 mg około na łeb jak zaczął wchodzić peak równo czerwone audi podjeżdrza włacza długie równo na nas szybko mysle co tu wymyślić mając Samarę w paczce szlugi podjałem felerna decyzję zgniotłem opakowanie i wyrzuciłem w bok kucając dlatego że nie było żadnej opcji ucieczki taki teren podeszliśmyjużz wchodzącym peakiem po moim zgnieceniu towaru jeszcze 10 dobrych szlugizmarnowałem i teraz licz na fart podjechali do miejsca zatrzymali sięw miejscu mojego kucania i niestety znaleźli :/ podjechali po nas wysiedli z samochodu wyciągali Samaręz opakowania ten co znalazł miał tupet rozsypał mi szlugi na masce samochodu którespadłybyłotez kanna w nich 5fakb48 oczywiścieolali debile 4 dawki jakieś.
Zawinęli nas do samochodu i zawieźli na komendę miastowa wysiedliśmy poszlišmy z nimi do środka jak na skazanie zamknęli nas w celi wzięli telefony i kazali czekać.
Przyszli za 10 minut zrobić nam zdjęcia oddając telefony przy okazji.
Po zrobieniu zdjęć przyszedł główny tajniak co zajumał towar oddając mi samare ubyłona oko 50mg powiedział żeczysta substancja nie tkwi w zakazanych i że niejest nawet pochodna zakazanych.
Wyszliśmy wyjeliśmy simy z telefonów oczywiście łamiąc simy domyślając się podsłuchóww telefonach jak i wgrywu jakiegośsofta.
Po czym poszliśmy wdupilismy po 50 mg na oko śmiejąc się ze poszlo z fartem xD.
To na tyle.
Zawinęli nas do samochodu i zawieźli na komendę miastowa wysiedliśmy poszlišmy z nimi do środka jak na skazanie zamknęli nas w celi wzięli telefony i kazali czekać.
Przyszli za 10 minut zrobić nam zdjęcia oddając telefony przy okazji.
Po zrobieniu zdjęć przyszedł główny tajniak co zajumał towar oddając mi samare ubyłona oko 50mg powiedział żeczysta substancja nie tkwi w zakazanych i że niejest nawet pochodna zakazanych.
Wyszliśmy wyjeliśmy simy z telefonów oczywiście łamiąc simy domyślając się podsłuchóww telefonach jak i wgrywu jakiegośsofta.
Po czym poszliśmy wdupilismy po 50 mg na oko śmiejąc się ze poszlo z fartem xD.
To na tyle.