Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Privnote
03.10.2024, 23:48
Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie że połowa ludzi tutaj o vpn nie słyszała, ale fakt że to jest absolutne minimum żeby być bezpiecznym
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
(03.10.2024, 17:29)DannyDeVito napisał(a): Kuriera tez zamawiasz pod swoj adres?
Po to aby zadbac o brak sladow w siec, po to zeby wpisy z forum nie byly powiazane z Toba. Natrzaskales ponad 100 postow, wyobraz sobie ze masz wpadke i milicja sobie twoje posty zacznie przegladac. Z prywatnego maila tez zakladales tu konto? Jak tak to gratuluje.
I stawianie wirtualki to nie jest jakies rocket science - albo odpalasz tailsa z pendrive albo konfigurujesz w 5 min whonixa na virtualboxie. Nie widze tu zadnego pierdolenia sie z czym kolwiek a przynajmniej masz z tylu glowy ze jestes w jakis sposob zabezpieczony. I kolejna sprawa - dbajac o swoje bhp dbasz o bhp V i innych userow ktorzy w tym samym czasie zlozyli zamowienia.
Nie mordeczko nie zamawiam kuriera pod swój adres i nie założyłem tutaj konta z prywatnego maila Załóżmy że zalicze wpadke i jakim cudem milicja będzie przeglądać moje posty skoro mam cały dysk zaszyfrowany i używam vpn i tora browsera?
05.10.2024, 03:05
No i bardzo kurwa mądrze, BHP zachowane i co tu więcej drążyć?
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
05.10.2024, 18:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.10.2024, 18:21 przez DannyDeVito.)
(04.10.2024, 16:26)smakosz napisał(a): Nie mordeczko nie zamawiam kuriera pod swój adres i nie założyłem tutaj konta z prywatnego maila Załóżmy że zalicze wpadke i jakim cudem milicja będzie przeglądać moje posty skoro mam cały dysk zaszyfrowany i używam vpn i tora browsera?
Spoko nie twierdze, ze podejscie jest OK bo jest spoko. Ale ja wole miec PC do normalnego zycia - jak go przejebia i tak nic nie znajda to tym szybciej go dostane.
Wole zeby jebali sie z lapkiem i nawet nic nie musze szyfrowac bo wszystko robie na tzw live distro. BTW zaszyfrowanie dysku i ciagle wpisywanie klucza raczej jest bardziej meczace niz live virtualka stworzona natywnie pod tora.
Mi jakby zajebali kompa to co najwyzej znajda wyszukiwanie tresci na H - tylko tyle i huj mi za to zrobia. I nie bedzie pierdolenia po co szyfrujesz itp itd, jestem panowie wzorowym obywatelem interesuje mnie to bo chce wiedziec czy siostrzecnica mi w to bagno nie wejdzie.
BTW w przyszlym tygodniu zamieszczam poradnik dotyczacy zerowania dyskow z danych we wszystkich technologiach hdd/ssd - na pewno ktos z emocji cos zrobil i zalogowal to jego isp wiec warto nie miec nic na PC, a mam wrazenie ze nie kazdy umie to zrobic a tym bardziej na dyskach hdd ktore jeszcze sporo osob posiada.
Patrz Komu Ufasz
05.10.2024, 21:15
DannyDeVito
Wszelki poradniki bardzo wskazane, bo zawszę lepiej mieć poradnik w jednym miejscu niz rozpaczliwie szukać w pośpiechu w google.
Jest takie powiedzenie "przezorny zawsze ubezpieczony" coś w tym jest.
Wszelki poradniki bardzo wskazane, bo zawszę lepiej mieć poradnik w jednym miejscu niz rozpaczliwie szukać w pośpiechu w google.
Jest takie powiedzenie "przezorny zawsze ubezpieczony" coś w tym jest.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !